Három évtized után visszatér a King’s Bounty! [VIDEO]

Az első King’s Bounty még 1990-ben jött ki – a körökre osztott taktikázás ennek ellenére folytatódni fog.

„A King’s Bounty II, ami az elismert fantasy sorozatnak friss megközelítést ad, kiterjeszti a taktikai, körökre osztott csatáokat, hogy a játékosoknak egy igazán immerzív RPG-élményt biztosítson, amiben minden döntésüknek súlya lesz, legyen szó az élőhalott rémek ellen vezetett hadseregekről, vagy a helyi lakók által épített kapcsolatokról. Élj át egy gazdag világot, ami a realizmust ötvözi a fantáziával, tele impozáns történetekkel, emlékezetes karakterekkel és morális döntésekkel!

Legyél egy a három hős közül. Mindegyiknek külön története van. A játékosok egy non-lineáris, nyílt világú kalandba kerülnek egy részletes és telepakolt fantasy területen. A játékosok külső nézetből, két eltérő fázisra bontva utaznak át a világon, felvéve a küldetéseket, felfedezve a vadvilágot, és megismerve az embereket. Amikor konfliktus bontakozódik ki, a szemszög átvált egy taktikus, körökre osztott csatára. Ekkor a játékosoknak okosan kell használniuk az egységeiket a győzelem érdekében.

Antara nagy világában egy hatalmas veszély bukkant fel. Egy rejtélyes métely mindenhová bejutott, megfertőzve a földeket és mindenkit, aki ott él. Az érintett régióból menekülők elkezdtek Nostria királyságában feltűnni, ami miatt az ételből és erőforrásokból hiány lett. Az egyszer élő lelkek megmételyezett lényekké változtak, és most káoszt és pusztulást hagynak maguk mögött. A föld maga is a túlélésért küzd, így nagyobb súlya lesz a döntéseidnek mint valaha. Hogyan faragod meg Antara jövőjét?”, olvasható a játék Steam-oldalán.

Egy interaktív, filmszerű történetünk lesz, amiben a terület, amin harcolunk, meghatározza a harcok milyenségét is. Új karakterfejlődési rendszer lesz (erő, művészet, anarchia és rend ideálokkal, amikre az NPC-k eltérően fognak reagálni – ahogy utazunk, úgy változhat a karakterünk nézete), egyedi csapatok lesznek emberekkel, elfekkel, trollokkal, így változatosságban sem lesz hiány.

A játék weboldala szerint három kiadásban lesz kapható a King’s Bounty II. A 50 eurós (16 ezer forintos) Knight’s Edition a játék mellett egy digitális soundtracket és művészeti könyvet, illetve a játékban a Hounds of War harci lovat tartalmazza. Az 59 eurós (19 ezer forintos) Lord’s Edition ezeken túl egy előzetes preview buildet is ad később, három nappal korábban játszhatunk, plusz kapunk egy Armor of the Devastated pajzsot, a King’s Elite Guard prémium pakkot, az Armored Princess pajzsot, és a Flamethrower Guard Golem egyedi harci egységet. A 85 dolláros (28 ezer forintos) King’s Edition ezeken túl még az exkluzív Divine Weapons pakkot, a King’s Guard kutyákat, a Flaming Eagle-t, a Heroes and Villains prémium pakkot, és a Rage Casketet tartalmazza egy egyedi küldetéssorozattal.

A 1C Entertainment 2020-ban tervezi kiadni a King’s Bounty II-t PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, mégpedig angol, francia, olasz, német, spanyol, orosz, lengyel és egyszerűsített kínai nyelvvel.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu