Kit Harington: kiderült, melyik Marvel-filmben játszik!

MOZI HÍREK – A D23 rendezvényen derült ki, hogy a Trónok harca tévésorozat után egy ideig stressz- és alkohol-elvonókúrára visszavonult Kit Harington „kit” fog majd alakítani.

Kit Harington rengeteg stresszen ment keresztül a Trónok harca utolsó évadjának forgatása, illetve a közönségnek, az évaddal kapcsolatos negatív reakciói miatt, így kicsit sokkoló is volt a hír nem sokkal az utolsó rész után, hogy a színész egy kis „rehabra” vonul vissza. Úgy tűnik, olyan nagyon sokáig már nem kellett várni, hogy ismét munkába álljon, méghozzá konkrétan az MCU univerzumába került át – írt erről először a Movieweb.

Nem kellett azonban sokáig várni, a mai napon ugyanis ki is derült, hogy a Trónok harcában Jon Snow-t alakító sztár kinek a szerepét fogja majd eljátszani és melyik filmben. Konkrétan a Marvel Moziverzum negyedik fázisában érkező Örökkévalók filmes adaptációjáról van szó, amelynek színészgárdája a tegnap este derült ki. A készülő film stábjáról már korábban is voltak információk, de mostanra derült csak ki, hogy a még talonban heverő Dane Whitman, azaz a Fekete Lovag szerepét nem más fogja eljátszani, mint a korábban Havas Jonjaként ismert Kit Harington.

Amikor még nem lehetett tudni, hogy a Trónok harca volt sztárja melyik MCU-karakter szerepét fogja eljátszani, sokan Wolverine-re tippeltek, bár azért magasság tekintetében talán kicsit cikizték volna a fanok, hiszen Hugh Jackmanhez képest Harington jóval alacsonyabb. Ami Fekete Lovag szerepét illeti, az passzol Haringtonhoz, lévén a kardforgatás terén már az HBO-sorozatban is sok tudást felszedett.

Harington egyébként nem az egyedüli veterán Trónok harca színész, Ikarist ugyanis Robb Stark megformálója, Richard Madden alakítja majd.

Harington mellett egyéb színészek neve is kiderült a filmből: Gemma Chan a Sersi nevű Örökkévalót formálja majd meg, illetve Angelina Jolie a harcos Thenát játssza. Gemme Channak nem ez az első MCU-szerepe: korábban a Marvel Kapitányban ő alakította a Kree Minn-Ervát.

Az Örökkévaló filmre 2020. november 6-áig kell várni.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu