Menu

Zombieland: a 10. szülinap

MOZI HÍREK – A Zombieland 2009-es bemutatója óta igazi kultuszfilm lett, és a legszebb születésnapi ajándékkal lepi meg magát: éppen tíz évvel a premierje után kerül a mozikba a folytatás a Zombieland – A második lövés (Zombieland: Double Tap, hazai bemutató: október 17.), amelyet az eredeti rendező készít az eredeti négy főszereplővel – akiket azóta mind jelöltek Oscar-díjra. Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin, sőt, az ötödik Oscar-jelölt, Bill Murray is visszatér, hogy újra megmutassa: halált megvető humorral lehet küzdeni a zombiapokalipszis utáni világgal.

A főszereplők (akikhez Zoey Deutsch és Rosario Dawson is csatlakozott) nagyon élvezték a vicces zombivadászatot, és egyhangúan azt nyilatkozták, hogy részükről semmi akadálya a további folytatásoknak, Emma Stone egyenesen úgy fogalmazott, hogy ő még egymillió Zombieland-et hajlandó leforgatni. Meglepő módon a rendező a legtartózkodóbb köztük.

– Azért jó néha mást is csinálni – mentegetőzött Ruben Fleischer. – Ráadásul muszáj mindig valami extrát kitalálni. Senki nem gondolkodott még azon, milyen lesz a zombivilág, amikor már tíz éve dühöng a járvány, mi is elég sokat törtük rajta a fejünket. De ha ez a rész bejön, részemről oké, hogy tízévenként összejövünk, és megcsináljuk az új részt. 2029-ben a harmadikat. Jó lesz így megöregedni…

Forrás: IC Press

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu