Bleeding Edge: tizenegy percnyi játékmenet a Ninja Theory új játékából [VIDEO]

A DmC: Devil May Cry és a Hellblade: Senua’s Sacrifice alkotóitól egy talán túlzottan is színes alkotás bukkant fel, a Bleeding Edge.

A Ninja Theory az egyike annak a nem kevés stúdiónak, amit a Microsoft az utóbbi kicsivel több mint egy év során felvásárolt – ennek jelentőségére később még visszatérünk, de addig is pár gondolat az E3-on bejelentett, majd a Gamescomon kiállított Bleeding Edgeről, amiből egy kommentáros videó került a nyilvánosságra. A játék jelenleg alpha állapotban van, és titoktartási szerződés (angol rövidítésével NDA) alatt áll, úgyhogy nem nagyon láthatunk belőle olyan sok részletet (ugyanis az embargót komolyan veszik a kiadók, és a Microsofttal nem érdemes ujjat húzni).

Ez egy 4v4 felállású csapatos harcoló játék, amiben a karaktereknek eltérő képességeik is vannak az alap támadásokon kívül. A videóban látható Gizmo hosszabb távról hasznosabb, de több másik karakter is közelharcban alkalmazható jobban. A videóban egy egyszerű pontelfoglalós módot láthatunk, de nem mindegyik pontot lehet a csapatoknak kisajátítania. A másik karakter, aki a videóban alkalmazásra kerül (Kulev volna a neve) inkább egy támogató (support) karakternek tűnik, de azért van itt is furcsaság – például savat köp az ellenfeleire (egy robot kígyó van a nyaka körül…), és a közelben álló csapattársait is gyógyítani tudja.

A Bleeding Edge tehát úgy tűnik, hogy az Overwatchot próbálja újragondolni, ám még erősen kérdésesnek tűnik, hogy mekkora sikere lesz a már az Xbox Game Studios alá tartozó Ninja Theorynak ezzel a játékkal. Majd meglátjuk valamikor – azért valamikor, mert megjelenési dátumot még nem tudunk, csak annyit, hogy Xbox One-ra és PC-re készül. (Tehát PlayStation 4-re nem.) Nem lenne meglepő, ha szép csenden készülne a next-gen Xboxra (Xbox Project Scarlett – ennek is csak a kódneve a hivatalos jelenleg) is, és akkor esélyesebb egy 2020 végén esedékes megjelenés. Elvégre ugyanezt a példát követi a Halo Infinite is, egy másik exkluzív…

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu