Devil May Cry 2: nemsokára itt a Nintendo Switch port! [VIDEO]

Az első rész váratlan Nintendo Switch-kanyarja után várható volt, hogy a Devil May Cry 2 is megérkezik – és a bejelentés meg is történt a ma éjfélkor megtartott Nintendo Directen.

„Táncolj ismét az ördöggel. Valamivel a Devil May Cry eseményei után ez a folytatás még több mozdulatot ad Dante arzenáljához, amivel a stílusosság következő szintjére emelkedik. Használd a falon futást ahhoz, hogy az ellenfeleiddel szemben jobb helyzetbe kerülhess, majd támadd meg őket egy forgó töltényhalommal a Rain Stormot használva. Bújj ismét Dante szerepébe, vagy játssz az új femme fatale-ként, Luciaként, aki a tőrök dobálását kedveli, kihasználva a ninjaszerű reflexei révén a sebességét. Töltsd fel a Devil Gauge csíkod, majd változz át egy erőteljes démonná, ami nagyobb erővel és sebességgel rendelkezik. Démonformában Dante és Lucia egyaránt képes Devil Heartokat (amuletteket) használni, ami speciális képességeket biztosít nekik, így például repülni tudnak, hihetetlen sebességre képesek, vagy akár az időt is le képesek lassítani. A Devil May Cry 2 ezen felül egy megnyitható bónusz módot is tartalmaz, a Bloody Palace-ot, ahol a játékosok Red Orbokat gyűjthetnek, miközben az ellenfelek hullámait megpróbálják legyőzni,” olvasható a Nintendo weboldalán.

Tehát a Devil May Cry 2 is jönni fog a Nintendo Switchre, és sokat nem is kell várni rá, ugyanis a bejelentés szerint a Nintendo eShopon keresztül már szeptember 19-étől elérhető lesz a Capcom játéka, ami azért annyira nem olyan ütős mint az első, vagy még inkább a harmadik rész. (Sosem fogjuk feledni a helikopteres bossfightot, ahol egy helyben állva, a pisztolyokkal simán le lehetett győzni azt…)

Úgyhogy ezek után teljesen joggal feltehetjük a kérdést: tehát, mikor is fog a Devil May Cry 3 is megjelenni a Nintendo hordozható platformján? Ezek után már tényleg csak idő kérdése az egész (és akkor akár a 4 is elférne itt, mivel eredetileg az is PS3-ra és X360-ra jött ki 11 éve).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu