Darksiders Genesis: íme Háború [VIDEO]

A Vörös Ló lovasa, Háború bemutatásra került az Airship Syndicate által fejlesztett játékban (tehát nem a Gunfire Games, a Darksiders III fejlesztői állnak a Darksiders Genesis mögött).

„Háború, a Vörös Ló lovasa egyszerre tiszteletre méltó és kegyetlen. Az Apokalipszis Négy Lovasának legfiatalabbikának kora nem jelzi a harctéren szerzett eddigi tapasztalatait. Számtalan ellenféllel megküzdött már, és a harcok során a dühös Káoszevő fegyverét és áthatolhatlan páncélzatát használta. Rom, fantom paripája mindig az oldalán áll. Rom egyszerre hősies és elegáns a fekete bundájával, tüzes patáival és sörényével. Háborút tévesen vádolta meg Abaddon azzal, hogy elindította az Apokalipszist, és emiatt Az Elszenesedett Tanács több mint száz évig börtönbe zárta. Legalább gyönyörű hosszú hófehér haja van, töredezettség nélkül. [Komolyan átmegyünk Schwarzkopf reklámba? – a szerk.]

A Darksiders Genesisben választhatsz Háború vagy Strife [magyarul Harc, a Wikipedia szerint Éhínség… – a szerk.] közül játszható karakterként, és harcba indulhatsz a másikkal közösen egy két fős kooperatív módban is. A történet az eredeti [első] játék előtt játszódik, amikor is Lucifer, a titokzatos és álnok démonkirály azt tervezi, hogy felborítja az Egyensúlyt úgy, hogy főbb démonoknak erőt biztosít szerte a Pokolban. Ha közelharcra szakosodott játékos vagy, Háború lesz a balkezed a harcok során,” mondja a THQ Nordic sajtóközleménye. (A THQ Nordicot birtokló THQ Nordic pedig szerencsénkre szeptember 17-én nevet vált Embracer Group AB-re – vivát, nem kell többet különbséget tenni az anyacég és a kiadói ágazatok egyike között…)

A Darksiders Genesis, amit Diablo-klónként lehet a legegyszerűbben jellemezni, valamikor az idei év folyamán fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, PC-re (ezen belül is Steamre), illetve Google Stadiára. Egyrészt közeledünk az év vége felé (szeptemberben tartunk a naptárt nem figyelők kedvéért), úgyhogy talán konkretizálni kellene már a megjelenési időszakot, továbbá a Stadia novemberben indul el a fejlettebb nyugaton, úgyhogy ebből az év vége néz ki rajtidőszaknak.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu