Még mindig vannak titkok a P.T.-ben! [VIDEO]

Hiába nem fog sosem elkészülni a Silent Hills (hacsak a Konami nem gondolja úgy, hogy a kukába dobja Hideo Kojima koncepcióját és valami olcsójános megoldással újragondolja az egészet…), az azt felvezető ízelítőben, a PlayStation Store-ról már régóta levett P.T.-ben (Playable Teaser, játszható ízelítő magyarul) még mindig vannak felfedezendő dolgok!

Lance McDonald a Twitteren ezeket írta: „A P.T.-ben gyakori az, ha hangokat hallasz mintha Lisa mögötted lenne, vagy ha fura árnyékokat látsz előtted mozogni… de amikor megfordulsz, végül nincs mögötted semmi sem. Meghackeltem a játékot, hogy a játékos képes legyen látni, hogy mi is van mögötte, és… [Lisa mégis ott áll] Továbbá, igencsak fárasztó volt, amennyiszer Lisa megragadott engem, kiijesztve a ____t is belőlem a patchek tesztelése során. Sosem szoktam ezt meg! Lisa ténylegesen a játékos hátához kötődik már abban a pillanatban, amikor megszerzed a zseblámpát. Itt [itt a lenti Twitter videóra utal – a szerk.] bemutatom, hogy miként láthatsz furcsa árnyékokat. Ekkor a helyére rögzítem a kamerát, majd előre megyek. Itt látható is, hogy Lisa miként is van állandóan ott… téged követve… Jóval több van ennél, amit megmutathatok nektek. Izgatott vagyok, hogy ezen dolgozhatok. Jelenéeg a kamerás patcheim igencsak korlátozottak, de remélem, hogy hamarosan hozzáköthetem őket a kontrolleremhez, hogy olyan szabadon mozoghassak, amennyire csak szeretnék.”

Az egészben az a legijesztőbb (vagy legfurcsább? ezt embere válogatja…) az, ahogy Lisa úgy rángatózik mögöttük lebegése során mintha épp egy epilepsziás rohama lenne. Borzasztó, vagy még inkább borzalmas a látvány, és ez tényleg csak a kezdet, ugyanis hiszünk Lance McDonaldnak…

A P.T. 2015-ben került eltávolításra a PlayStation Store-ról, miután Hideo Kojima eltávozott a Konamitól, és ezzel a Silent Hills is törlésre került. Ebből alakult ki végül a november 8-án PlayStation 4-re megjelenő Death Stranding. Viszont akkor tekintsük meg ezt a képet és videót, amit McDonald posztolt.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu