Menu

Még mindig vannak titkok a P.T.-ben! [VIDEO]

Hiába nem fog sosem elkészülni a Silent Hills (hacsak a Konami nem gondolja úgy, hogy a kukába dobja Hideo Kojima koncepcióját és valami olcsójános megoldással újragondolja az egészet…), az azt felvezető ízelítőben, a PlayStation Store-ról már régóta levett P.T.-ben (Playable Teaser, játszható ízelítő magyarul) még mindig vannak felfedezendő dolgok!

Lance McDonald a Twitteren ezeket írta: „A P.T.-ben gyakori az, ha hangokat hallasz mintha Lisa mögötted lenne, vagy ha fura árnyékokat látsz előtted mozogni… de amikor megfordulsz, végül nincs mögötted semmi sem. Meghackeltem a játékot, hogy a játékos képes legyen látni, hogy mi is van mögötte, és… [Lisa mégis ott áll] Továbbá, igencsak fárasztó volt, amennyiszer Lisa megragadott engem, kiijesztve a ____t is belőlem a patchek tesztelése során. Sosem szoktam ezt meg! Lisa ténylegesen a játékos hátához kötődik már abban a pillanatban, amikor megszerzed a zseblámpát. Itt [itt a lenti Twitter videóra utal – a szerk.] bemutatom, hogy miként láthatsz furcsa árnyékokat. Ekkor a helyére rögzítem a kamerát, majd előre megyek. Itt látható is, hogy Lisa miként is van állandóan ott… téged követve… Jóval több van ennél, amit megmutathatok nektek. Izgatott vagyok, hogy ezen dolgozhatok. Jelenéeg a kamerás patcheim igencsak korlátozottak, de remélem, hogy hamarosan hozzáköthetem őket a kontrolleremhez, hogy olyan szabadon mozoghassak, amennyire csak szeretnék.”

Az egészben az a legijesztőbb (vagy legfurcsább? ezt embere válogatja…) az, ahogy Lisa úgy rángatózik mögöttük lebegése során mintha épp egy epilepsziás rohama lenne. Borzasztó, vagy még inkább borzalmas a látvány, és ez tényleg csak a kezdet, ugyanis hiszünk Lance McDonaldnak…

A P.T. 2015-ben került eltávolításra a PlayStation Store-ról, miután Hideo Kojima eltávozott a Konamitól, és ezzel a Silent Hills is törlésre került. Ebből alakult ki végül a november 8-án PlayStation 4-re megjelenő Death Stranding. Viszont akkor tekintsük meg ezt a képet és videót, amit McDonald posztolt.

Forrás: DualShockers

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/