Cyberpunk 2077: újrajátszhatóság az eltérő élettörténetek révén [VIDEO]

Philipp Weber, a Cyberpunk 2077 senior küldetéstervezője a CD Projekt RED fórumán megtartott kérdezz-felelek révén megerősítette, hogy szerintük így többször is végigjátszhatjuk a lengyelek új játékát.

„Küldetéstervezőkként már hozzászoktunk ahhoz, hogy nem lineáris történeteket adunk elő, így egy olyan karakter mint V többet adott számunkra abból, amit szeretünk csinálni. Az élettörténetek az egyik kedvenc funkcióm [a játékban], mert több szerepjátékos lehetőséget adnak számunkra. Egy nomád természetesen könnyebben tud bizonyos problémákat megoldani mint egy céges karakter, de ha egy tárgyalószobába rakod őt, akkor nem biztos, hogy megvan számára a legjobb lehetőség, hogy úgy vezesse a párbeszédet, ahogyan szeretné.

Szóval amikor előállunk a kihívásokkal, szeretünk azon is gondolkodni, hogy az eltérő élettörténetek miként tudják hatékonyan megoldani azokat. Ez remélhetőleg sok motivációt fog adni a játékosoknak arra, hogy többször is játsszák a Cyberpunk 2077-et, mert így egy teljesen új élményük lehet[, ha újra nekiállnának a játéknak az eltérő lehetőségeikkel].

Az új játékmenetbeli opciók – köszönhetően a folyékony osztálybesorolásos rendszerünknek – lényegében több lehetőséget adtak nekünk arra, hogy még inkább nem lineárissá tehessük a küldetéseket. Sok szórakozással jár az, amikor a küldetéseink helyszínein a pályatervezőkkel dolgozunk, mert mindig annyira sok opcióval tudunk előállni. Néha ezek az opciók megváltoztatják a történetet is, így – ahogy az élettörténet is – ezek a játékmenetbeli képességek könnyebbé teszik számunkra, hogy eddig nem látott mértékben legyenek a küldetések szerteágazóak,” írja Weber a CD Projekt RED fórumán.

A Cyberpunk 2077 – ami a játék és az ahhoz készülő DLC-k megjelenése után multiplayer módot is kapni fog  – tegnap egy kulisszák mögé betekintő videót is közzétett arról, hogy miképp is készítette a CD Projekt RED a filmszerű trailert az idei E3-ra, így valamelyest megismerhetjük azt a folyamatot, ami egy ilyen csilli-vili videó elkészítéséhez szükséges. A játék pedig április 16-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Sziasztok! Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patron adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu