Elindult a Project xCloud kipróbálására a regisztráció

A Microsoft streamelő Project xCloud szolgáltatását három területen tervezi tesztelni.

„Regisztrálj a Project xCloud előzetesérée – egy Microsoft-fiókra lesz szükséged a jelentkezéshez. Ha nincsen, ingyenesen megteheted a jelentkezésed során. Emailben elküldjük a következő lépéseket – ha a technikai előzetesre kiválasztottunk téged, elküldünk neked egy elfogadásos emailt a következő lépésekkel. A technikai próba első köre októberben kezdődik. Csak korlátozott számú jelentkezőt fogadunk el az első teszt során, de az év során újabb játékosokat is felveszünk.

Szerezd be az Xbox Game Streaming (Preview) applikációt – a sikeres jelentkezésed után telepítsd az appot az Androidos eszközödre, majd menj az appon belül a Project xCloud szekcióhoz, majd jelentkezz be a fiókkal, amivel az előzetesre jelentkeztél. Párosítsd az Xbox vezeték nélküli kontrollereddel – kövesd az appban megadott lépéseket, hogy párosítsd az Xbox wireless kontrollered a Bluetoothos és Androidos eszközökkel. Opcionálisan a kontrolleredhez csatlakoztathatod (fizikailag) a kontrollered is. Menj játszani és oszd meg a feedbacked velünk – válassz ki bármelyik játékot a felhős könyvtárból, majd kezdj el játszani az Androidos eszközödön. Véleményezd az appon belül, hogy formáld a játékok streamelésének jövőjét,” írja az Xbox.com weboldal.

Rendszerigények: legalább 6.0-s Androidos telefon, amin 4.0 vagy nagyobb Bluetooth van, Bluetoothos Xbox wireless kontroller, 5GHz-s Wi-Fi vagy mobilos adatkapcsolat, amihez legalább 10 megabites letöltés van, továbbá az Xbox Game Streaming App (Preview). „Teszteld a konzolos minőségű játékok streamelését a felhőből – nincs várakozás a letöltésekre. Az előzetes során nem kell birtokolnod a játékokat, és konzolra sincs szükséged. További játékokat is hozzá adunk idővel a szolgáltatáshoz, hogy felfedezd és játszhasd azokat is,” írja még a Microsoft. Játékok? Gears 5, Sea of Thieves, Killer Instinct.

A bökkenő? Mindössze három országban fog elindulni a Project xCloud tesztelése októbertől: Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Dél-Korea. Úgyhogy ezzel kapcsolatban is várhatunk rendesen (a Google Stadia nyitóországai között sem vagyunk ott…), tehát nekünk nincs osztva lap ebben az esetben sem. Akinek meg igen, itt jelentkezhet.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu