Velős lesz a Dying Light 2; a megjelenés után is bővülni fog

A Techland folytatja a hagyományt, amit az első Dying Light játékkal elkezdett.

Tymon Smektala, a Dying Light 2 vezető játéktervezője a Prankster101 podcaston fogadalmat tett arra, hogy a lengyel fejlesztőcsapat legalább addig fogja támogatni a Dying Light 2-t, ahogy azt az első résszel is tették: „Az első Dying Light a [2015-ös PlayStation 4, Xbox One, PC] megjelenése után négy évig volt támogatva, és a Dying Light 2-vel kapcsolatban a tervünk megegyezik. Azt akarjuk, hogy ez a játék is támogatott legyen a megjelenése után. Tudjuk, hogy sok rajongó fog várni DLC-kre, frissítésekre, és extra cuccokra, hogy rájuk tehessék a kezeiket. És megígérjük, hogy ezt meg is fogjuk számukra valósítani,” mondja Smektala.

Kitért a játék hosszára is: „[A játék] kb. 15-20 óra alatt [végigjátszható]. Nagyon nehéz ezt lemérni egy nyílt világú játékban. Hogy mennyi idő alatt teljesíteni a játékot (mivel a dolgok a küldetések A és B pontjai között történnek), rajtad múlik, illetve a játékstílusodon. Továbbá egy ilyen játékban sok vészhelyzet van. A dolgok csak bekövetkeznek, ahogy játszol, és reagálnod kell ezekre. De 15-20 óra a fő történet, de a teljes tartalomra azt mondanám, hogy több mint 100 óra szükséges ahhoz…”, tette hozzá Smektala. Persze kérdéses, hogy mennyire lesz ismétődés ebben, mert ha nem lesz változatosság a küldetésekben (és ez a nyílt világú játékoknak az egyik nagy hátulütője tud lenni!), akkor nem biztos, hogy mindenki 100 százalékosan végig fogja játszani a Dying Light 2-t. Persze erről még korai gondolkodni – az eddig látottak alapján erről egyértelműen lehetetlen fair módon véleményt alkotni.

A Dying Light 2 2020 első felében fog (nagy eséllyel tavasz környékén) megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, de már hivatalos az is, hogy a next-gen Xboxon (Xbox Project Scarlett kódnév) és PlayStationön (PlayStation 5?) is elérhető lesz a Techland alkotása.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu