Eddie Murphy, a Beverly Hills-i zsaru egykori sztárja nagy bejelentést tett! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Beverly Hills-i zsaru trilógia a nyolcvanas évek hatalmas kasszasikere volt. Vajon jöhet a negyedik rész?

A nyolcvanas években volt rendkívül népszerű a nagy dumás, afroamerikai szuperzsarut főszerepeltető akciófilmsorozat, melynek Eddie Murphy volt a főszereplője. Nos, akik szerették a filmeket, azok talán örülnek, hogy a napjainkban már idősebb, kicsit már megkomolyodott sztár ismét bevállalja Axel Foley szerepét a Beverly Hills-i zsaru 4-ben. Ezt a bejelentését Eddie Murphy a Dolemite Is My Name című Netflix film sajtóútja alatt tette a Collider újságírójának. Murphy egyébként nem sieti el a negyedik filmet, mert először még a Coming 2 America című filmvígjátékot forgatják le (amely szintén egy folytatás, konkrétan a Coming to America című 1988-as filmmé), és csak utána ugrik neki a most 58 éves sztár a Beverly Hills-i zsaru 4-nek.

„Igen, ezt fogom majd csinálni a Coming 2 America után. Egy másik Beverly Hills-i zsarut. Aztán itt az ideje, hogy ismét stand-up comedy-zzek a színpadon.”

Az eredeti Beverly Hills-i zsaru 1984-ben került a mozikba, nálunk még bőven benne volt a VHS kazettás másolós, hangalámondásos korszakban. Egy elég egyszerű bosszúállós sztorit mesélt el és nem volt különleges az akciójelenetek terén sem, igazából Eddie Murphy komikus képességei és karizmája révén vált óriási sikerré. Két folytatás is készült: 1987-ben és 1994-ben – ezek is kellő sikert arattak, mégis megállt a sorozat a trilógiánál. Negyedik rész helyett Eddie Murphy eredetileg tévésorozatot akart, de végül az megfeneklett, így most mégis Beverly Hills-is zsaru 4 lesz a végeredmény, Brett Ratner rendezésével. Hogy mikor kerül mozikba, azt persze még nem tudni, lévén az előbb említett Coming 2 America-nak is 2020, december 18-án lesz a premierje.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu