A gentleman: Matthew McConaughey nagyon laza Guy Ritchie következő filmjében [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Blöff, az Arthur király, Az U.N.C.L.E. embere és az Aladdin rendezője az eredeti stílusához és műfajához tér vissza ebben a szatirikus gengszterfilmben.

Az STX Entertainment friss, ropogós trailerrel örvendeztette meg a nagyérdeműt – különös tekintettel az eredeti Guy Ritchie filmek rajongóira. A gentleman trailere ugyanis a régi, karcos humorú Guy Ritchie gengszterfilmek stílusára, remek párbeszédekkel, színes, érdekes és sokszor vicces karakterekkel.

Ritchie már jó ideje nem forgatott ilyen alkotást – igaz, szinte egyik filmjéből sem hiányzott sajátos rendezői stílusa.

Visszatérve a Gentlemanre: a trailer leginkább az első két alkotására: A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacsőre, illetve a Blöffre emlékeztet, olyan filmsztárokkal a különféle laza, jó dumájú gengszterek szerepében, mint Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnan (aki korábban Arthur királyt alakította Ritchie fantasy akciófilmjében ) és Colin Farrell. Drogdeales tárgyalások, klasszikus autók, elegánsan öltözött gengszterek, fegyveres akciójelenetek és remek párbeszédek a trailer legfőbb elemei és nagyjából erre lehet majd számítani majd a film zömében. Maga Guy Ritchie írta a forgatókönyvet, szóval igazán „személyes” alkotást láthatunk majd, amikor a film a mozikba kerül.

A film posztere is elkészült már. Ki más, mint ismét csak Guy Ritchie osztotta meg Twitteren, azzal a kijelentéssel, hogy ez „nagy eséllyel minden idők legjobb filmes posztere.”

Szerintetek? Nektek tetszik? Írjátok meg a kommentekben!

No de a történetről még nem is beszéltünk. A gentleman főszereplője az Amerikából kivándorolt, Londonban élő Mickey Pearson (Matthew McConaughey), aki egy rendkívül jövedelmező marihuána-birodalmat alakított ki Londonban. Amikor viszont kiderül, hogy ki szeretne szállni belőle (persze úgy, hogy a pénzét, maximális profittal kimenekíti), akkor szinte a teljes londoni maffia rászáll, hogy a drogbirodalmát megszerezzék tőle – így, vagy úgy.

A gentlemanre már nem is kell sokat várni: 2020 január 24-én kerül a mozikba.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu