The Outer Worlds: launch trailer és gépigény [VIDEO]

Már egy hét sincs a nem-Fallout The Outer Worlds megjelenéséig, és más IP-kkel ellentétben az Obsidian nem adta ki a launch trailert kb. három héttel a játék megjelenése előtt.

Na nézzük a gépigényt először:

Minimum rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 7 (SP1) 64 bites
  • Processzor: Intel Core i3-3225 vagy AMD Phenom II X6 1100T, vagy ennél jobb
  • Memória: 4 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GTX 650 Ti vagy AMD HD 7850, vagy jobb
  • Szabad tárhely: 40 GB

 

Ajánlott rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 64 bites
  • Processzor: Intel Core i7-7700K vagy AMD Ryzen 5 1600, vagy jobb
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce GTX 1060 6 GB VRAM-mal, vagy AMD Radeon RX 470, vagy jobb
  • Szabad tárhely: 40 GB

 

Ezek bizony egészen barátságos gépigények – messze jobb mint amit mondjuk a Star Wars Jedi: Fallen Order esetében láthattunk. Nem kell tartani attól, hogy emiatt a játék miatt kell majd új masinát vásárolni. (Arra ott lesz a Star Citizen, nyugi!) Viszont még meg kell említeni az első napi patchet. Aki Xbox One-on vagy PlayStation 4-en lemezes kiadásban veszi meg a The Outer Worldsöt, készülhet egy hatalmas első napi patchre. PlayStation 4-en 18 GB, Xbox Oneon pedig még rosszabb: 38 GB. Erről azt írta az Obsidian, hogy „Hogy a lehető legjobb módon élhesd át a játékot, menj biztosra azzal, hogy telepíted ezt a frissítést a játék előtt.” Mondjuk az felettébb érdekes, hogy a Microsoft konzolja esetében kétszer nagyobb a patch, mint a Sony konzolján. Jó, jó, az Obsidian az Xbox Game Studios része, de azért ez furcsának tűnik.

A The Outer Worlds október 25-én jelenik meg PlayStation 4-en, Xbox One-on, és PC-n az Epic Games Store-on és a Microsoft Store-on. (Hiába kiadó a Take-Two új ágazata, a Private Division, a Microsoft is belenyúlt az exkluzivitásba.) A Nintendo Switch egy későbbi időpontban kapja meg a játékot.

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu