Nemsokára elindul a Halo: Reach utolsó PC-s „repülése”

A 343 Industries ugye elhatározta, hogy a Halo: Reach bekerül a Halo: Master Chief Collectionbe – és a PC-s verzió esetében sem hanyagolják el a bővítést.

Az utolsó „repülés” – így nevezi a 343 Industries a tesztelést – az új információk szerint akár már a jövő héten, tehát október végén elindulhat, de ez attól függ, hogy a csapat képes lesz-e kiküszöbölni a hibákat, amik jelenleg fennállnak – enélkül pedig nem jutnak el az Insider Ring 3 fázisig a tesztelésben. Ha sikerül megoldani a hibákat, akkor a matchmakingre figyelnek, mégpedig a Steames és a Windows Store-os verziók között.

Az új buildben a 343 Industries szerint a crossplayen túl két Firefight matchmaking lehetőségre (4 játékos; Beachhead, Corvette, Holdout pályák, Heroic standard és Normal grab bag opciókkal), több, más multis módokhoz való matchmaking funkcióra (2v2 Social – Slayer a Powerhouse, Countdown, Zealot pályákon; 4v4 Social – Slayer, Flag and Bomb, Zone Control, Asset Denial és Action Sack lehetőségekkel a Countdown, Poerhouse, Zealot és Tempest pályákon; 8v8 Social – Slayer, Flag and Bomb, Zone Control és Asset Denial opciókkal a Tempest, Breakpoint és Ridgeline pályákon), és két új kampányküldetésre (Noble Actual, Winter Contigency) számíthatunk. A Halo: Reach Invasion pedig a Breakpoint pályán kerül tesztelésre.

Az utolsó tesztelés a 343 Industries szerint nyolc napig fog tartani, úgyhogy egy héten keresztül mindenféleképpen kipróbálható lesz a Halo: Reach a PC-n, és erre azért is fog sor kerülni, mert a tervek szerint a játék az idei év végére be fog normálisan (tehát nem bétaként) kerülni a Halo: Master Chief Collectionbe, miközben a csapat azért a Halo: Infinite-en dolgozik, ami jövő év végén fog megjeleni Xbox Project Scarlett nyitócímként, és emellett Xbox One-on és PC-n is felüti majd a fejét. (És korábban írtunk már arról, hogy a 343 Industries nem fogja elhanyagolni egyik portot sem.)

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu