Lemezes (és bolti!) kiadásra készül a Wargaming

A Wargaming a Gearboxszal állt össze, hogy először legyen teljes körű fizikai kiadás az egyik játékából.

A Wargaming neve ismerős lehet, ha az alábbi játékok közül valamelyik megfordult már a kezeink között (no nem szó szerint): World of Tanks, World of Warplanes, World of Warships. Ez csak három példa a cég kínálatából, és ezek közül az egyikük, név szerint a World of Warships: Legends Firepower Deluxe Edition lesz az, ami a boltokba fog kerülni. Itt jogosan tehetnénk fel a kérdést, hogy ezt mégis hogy, hiszen a World of Warships is egy free-to-play játék. Nos, megvan rá a magyarázat: a 40 dolláros (és euróból átszámolva kb. tizenhárom ezer forintos) World of Warships: Legends Firepower Deluxe Edition „prémium tartalmakkal”, továbbá játékbeli pénznemmel fog rendelkezni PlayStation 4-en és Xbox One-on, ugyanis csak erre a két platformra tervezi a Wargaming és a Gearbox kiadni a hajós harcokat. Nos igen, megjelenési dátum is van már: november 15-én fog a boltokba kerülni a kiadás. Az európai előrendelés még nem megy valamiért.

A Wargaming számára is újdonság lesz ez: az 1998-ban alapított cég idáig kizárólag digitális játékokkal foglalkozott, és azok is többnyire valós idejű stratégiák voltak. (És nem, nem vesszük figyelembe a tavalyi World of Tanks lemezes kiadást: az csak egy limitált példányszámú gyűjtői kiadás volt, nem pedig teljes értékű, „rendes” bolti megjelenés!) A cég elég erősen terjeszkedett amúgy az utóbbi pár évben, ugyanis az Egyesült Királyságban is nyitottak tavaly egy stúdiót, hogy az elkezdhessen egy új MMO-n dolgozni, és egy új IP-t is fejlesztenek a Frag Labsszel közösen, és ehhez az Amazon technológiáját veszik igénybe.

Úgyhogy a Wargaming köszöni szépen, jól van, és egyre jobb helyzetbe kerülhet – ne legyen meglepő, ha a World of Tanks esetében is látni fogunk majd egy PlayStation 5-ös és Xbox Project Scarlettes portot! (Xbox Onera 2015 júliusában, PlayStation 4-re 2016 februárjában jött ki a tankháború.)

Forrás: Gamesindustry

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu