Sam Fisher visszatérésére kezd burkoltan utalni a Ubisoft?

A francia kiadó már valószínűleg komolyan élvezi azt, hogy szórakozik a Splinter Cell rajongóival, arra utalgatva folyton, hogy hogy Sam Fisher végre visszatér.

Szóval a Ubisoft spanyol Twitter fiókja közzétette egy tweetet. Aki nem tud spanyolul (és valószínűleg eléggé sokan így vagyunk vele…), annak lefordítjuk, mit is írtak Sam Fisher képe mellé: „Meg kell értened a sötétséget, hogy szembe szállhass vele…” Csak így, a semmiből publikáltak egy ilyet, és mivel hivatalos fiókról van szó, egyrészt nem hoax az egész, másrészt pedig azért már több esetben is hallottuk a Ubisofttól, hogy nem feledkeztek meg Sam Fisherről, a Splinter Cell ikonikus főszereplőjéről. Talán az idei The Game Awardsra készülnek?

Állítólag a Ubisoft a Facebookkal (Oculus…) már dolgozik egy Splinter Cell VR-játékon – júliusban arról volt szó ugyanis, hogy a két cég megállapodást kötött, így a Ubisoft egy Assassin’s Creed és egy Splinter Cell projektet készíthet az Oculus VR platformjára. Aztán ne feledkezzünk meg arról, hogy van a francia cégnek két AAA játéka, ami nincs még bejelentve, és a következő üzleti évben (2020 áprilisa és 2021 márciusa között) fog megjelenni. Ha nem egy Far Cry és egy Assassin’s Creed lesz az a két játék (az egyik tuti egy új AC lesz, ezt biztosra vehetjük – next-gen nyitócím lesz belőle…), akkor megvan az esély arra, hogy a Splinter Cell-sorozat vagy egy új részt, vagy egy felújítást kaphat.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy új élménytípusokat szeretne a Ubisoft a Splinter Cellnek, és már dolgozik is a branden, hogy nagy visszatérést kapjon. Ebből persze nem tudjuk kitalálni, hogy mi is lehet a Splinter Cell jövője, de talán egyszer kiszakadnak a franciák a Far Cry-Assassin’s Creed-Watch Dogs hármasból, hogy egy korábbi, nagy sikert arató sorozatuk is megfelelő figyelmet kaphasson. (Ahogy a Prince of Persia is…)

Ha pedig a tweet nem volt más, mint csak puszta figyelemfelkeltés, akkor gratulálunk a spanyoloknak – a céljukat elérték, de egyebet nem fűznénk hozzá.

Forrás: VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu