Meglepő filmes választás a Red Dead Redemption 2 első rajongói modifikációja

Nem, nem Clint Eastwood a Red Dead Redemption 2 PC első modja, ahogy arra annyian számítottak.

Rengetegen várták a Red Dead Redemption 2 PC-s megjelenését, mégis, sokak számára erősen kiábrándító volt, hogy a játék megjelenéskor nemcsak fagyogatott, meg durván be-beszaggatott még erősebb gépeken is, hanem még az is előfordult, hogy nemes egyszerűséggel megadta magát és el sem indult. A Rockstar Games természetesen a kezét tördelve igyekszik javítani a hibákat (elvégre már nem 2008-ban vagyunk, amikor a hasonlóan tragikus PC-s Grand Theft Auto IV megjelenésekor tapasztalt durva hibák és rossz optimalizáció hallatán csak a vállukat vonogatták és hosszú hónapokig nem is javítottak rajta szinte semmit). Más kérdés, hogy a szóban forgó Red Dead Redemption 2 javítások pedig a lemezmeghajtónk tárolókapacitását zabálják fel, lévén legutóbb egy 20 Gb-os (!) monstrumot tölthettek le a drága játékosok.

Talán ebben az erősen felpaprikázott vásárlói hangulatban nem is jöhetne jobbkor pár olyan rajongói modifikáció, amely esetlegesen a játékélményt is javítja, de a vizuálisat mindenképpen, sőt, helyenként még viccesek is. Gyorsan hozzá kell tennünk, hogy ezek mindössze a játék egyjátékos, offline részéhez készültek, és maguk a modderek figyelmeztetnek minket rá: a Red Dead Online-ban ne használjuk a modokat és a trainereket, mert úgy kivágnak minket, mint a huzat.

No de térjünk vissza az első modifikációra… Rögtön a premier után kaptuk meg, és annak ellenére, hogy a fiatal, Dollár-trilógiában látható Clint Eastwoodra számítottunk, helyette viszont… a nemrég mozikba került Joker-film főhőse: Arthur Fleck bohócarcát rakhatjuk fel névrokona, Arthur Morganére. A modot itt tölthetjük le.

A Nexusmod oldalon amúgy sok egyéb modot is megtalálhatunk, (többek között például realisztikusabb grafikát, mentett állásokat, vagy olyan vicces modifikációkat is találhatunk, ahol bármelyik karakter skinjét felvehetjük, akár egy felmeztelen, a WC-ről szalajtott fickóét, vagy meztelen nőét is, sőt, akár állatok is lehetünk!), viszont a spagetti-westernekből (Egy maréknyi dollárért, Pár dollárral többért, A Jó a Rossz és a Csúf) ismert fiatal Clint Eastwood, avagy a Névnélküli Férfi nincs sehol…

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu