Mi tartott több mint tíz évig a Kingdom Under Fire 2 fejlesztésén? [VIDEO]

A Kingdom Under Fire 2 szerepjátékos és valós idejű stratégiai játékos elemeit vegyíteni volt a legnagyobb kihívás.

2008-ban jelentették be először és 2019-ig kellett várni a Kingdom Under Fire 2 megjelenésére, miközben az időközben beígért PS4-es verzióból még nem láttunk semmit. Mi történhetett ennyi ideig? A BlueSide a Twinfinite-nek adott interjújában adott választ ezekre a kérdésekre.

„Azzal kezdődött, hogy nagyon nehéz volt két olyan egymástól különböző stílust vegyíteni, mint az akció-RPG és a valós idejű stratégiai játék.” – nyilatkozta Joo-Bo Kim a Twinfinite-nek. „Két teljesen különböző videojáték és óriási kihívás volt ezeket egyesíteni. Nagyon sok problémánk volt azzal, hogy a megfelelő egyensúlyt megtaláljuk.”

„Végül a GameForge-al dolgoztunk együtt és nagyon bízunk a végeredményben. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a játékot olyan szinten tökéletesítettük, hogy végre meg tudjuk jelentetni.” – tette hozzá.

Szép marketinges bull… magyarázat a development hellben lévő játék PC-s verziójára nézve, de mi a helyzet a PS4-sel? „Egyelőre arra koncentrálunk, hogy PC-re megjelenjen a játék és egyelőre nincs rövidtávú tervünk más verziókra nézve. Mindig gondolkozunk mindenfélén, de azt is látni szeretnénk, hogy a rajongóink mennyire élvezik a játékot és konkrétan mit akarnak.”

Marketinges kábítószövegről lefordítva tehát ez azt jelenti, hogy míg PC-re holnap már meg fog jelenni a játék, addig a korábban beígért PS4-es verziót határozatlan időre eltolták, ami a konzolpiac jelenlegi állását nézve azt is jelentheti, hogy már csak nextgenre jelenik meg az eredetileg még bőven az előző generáció korai időszakában, 2008-ban konzolokra is bejelentett játék.

Forrás: Twinfinite

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu