Remothered: Broken Porcelain: sok új info a horrorjáték történetéről és karaktereiről [VIDEO]

A Stormind Games horrorcíme, a Remothered: Broken Porcelain a  több platformra is megjelenik és pszichológiai elemekben bővelkedő borzongást ígér.

2020 nyarán kerül a boltokba a Stormind Games új horrorcíme, a Remothered: Broken Porcelain PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. A játék egy „érzelmes utazást” ígér és olyan témákat, mint a horror, a tragédia és a szerelem.

„A 2017-ben megjelent Remothered: Tormented Fathers folytatásában a különféle karakterek múltját flashbackeken kereszült ismerhetjük meg, a jelenben pedig újabb kimondhatatlan borzalmakat kell átélniük az Ashmann Inn nevű helyen, amely csak látszólag egy szálló, valójában egy rejtélyes és rothadó sír, mely tele van titokkal és veszéllyel.

Az Ashman Innt övező rejtélyeket nem lesz könnyű felfedni, ugyanis ezeket a stalkerek: a veszélyes és hatalmas, különböző idődimenziókban létező vadászok őrizik.

A túléléshez sokkal többre lesz szükség, mint a reflexeidre, hogy túléled-e a kalandokat, azon is múlik, hogy milyen stratégiákat használsz az ellenségeiddel szemben. Érdemes tehát állandóan az eszedet használni és a legjobb pillanatban tovább lopakodni, vagy esetleg elszaladni, ha már nincs más lehetőség.

A Broken Porcelain sok olyan változást hozott, amelyet a sorozat rajongói javasoltak, új játékmenetbeli lehetőségeket és narratív elemeket is felsorakoztatva, amelyek révén a sorozat karaktereit új oldalaikról is megismerhetjük. Olyan beleélést kínálunk, amelyeket eddig még soha ezekben a hátborzongató kalandokban.” – olvashatjuk a Stormind Games sajtóanyagában.

A fejlesztők még azt is hozzátették, hogy aki teljesen új a sorozatban, annak ez a rész az igazi ragyogó lehetőség, hogy megismerje ezt az új IP-t.

A további, karaktereket bemutató rizsa helyett most álljon itt ez a fénykép, ahol részletesen is bemutatják őket, illetve a játék trailere sem hiányozhat.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu