Februárban kerülhet bemutatásra a következő Assassin’s Creed?

És nem Assassin’s Creed: Kingdom lesz a játék neve a pletykák szerint – talán pont azért, mert a Ubisoft projektje eléggé idejekorán lebukott…

„A játék kódneve Kingdom volt, de most Assassin’s Creed Ragnarok a neve. A megjelenés 2020 őszén lesz esedékes mind a régi, mind az új generáció[s konzoloko]n. A leleplezés a PlayStation rendezvény során lesz februárban. Viking környezetben fog játszódni, kb. Kr. e. 800-kor. A térkép mind Skandináviát, mind Anglia nagy részét tartalmazni fogja, beleértve Londont és Plymouthot. Lehetőség lesz egy férfi és egy nő[i karakter] között választani, de ennek nem lesz hatása a történetre – az ugyanaz marad. A főszereplő a nemétől függetlenül Jora lesz, és ő egy Assassin lesz a történet során. A Brotherhood rendszere is visszatér, így ismét lehet NPC-ket a magunk oldalára hozni. Továbbra is használhatsz egy hajót a tengeren való közlekedéshez, de kevesebb hajós csata lesz szerintem, mint a Black Flagben vagy az Odyssey-ben. Történetileg a játék egy bosszúállásos küldetésről szól, és nagy része az első civilizációra fog koncentrálni.

Az olyan területek, mint Asgard vagy Jötunheimr felfedezhetőek lesznek a játékban. A mítikus karakterek, mint Odin vagy Loki, nagy szerepet kapnak a történetben, nem beszélve az Yggdrasilről. A történet vége napjainkban fog véget érni. A játékmenet ugyanaz, mint ami az Odysseyben volt, feljettebb mechanikákkal és további RPG-s elemekkel,” írja a névtelen szivárogtató a Redditen.

Többnyire a leírtak követik azt, amit korábban hallottunk már – valószínűleg a Ubisoft látta a God of War tavalyi sikereit, és ezt a történelmi/civilizációs periódust választotta a folytatásnak, ami tehát követni fogja az Assassin’s Creed IV: Black Flag példáját, és egyszerre két konzolgeneráción is megjelenhet, azaz a PlayStation 5 és az Xbox Project Scarlett mellett a PlayStation 4 és az Xbox One is megkapja a PC-vel egyetemben. Persze mindez még nem megerősített, így nem érdemes teljesen komolyan venni.

…de azért itt is megemlítésre került a februári PlayStation 5 bemutató.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu