Jamie Lee Curtis véleménye azokról a szülőkről, akik megmutatják a Halloweent a gyerekeiknek

MOZI HÍREK – Mélységes megvetését fejezte ki Jamie Lee Curtis az ilyen szülőkről.

A magyar származású Tony Curtis lányának nagyszerű színésznői karrierje volt a nyolcvanak évekbeli „scream queen” korszaka óta – elég csak olyan klasszikusokra visszagondolni, mint A hal neve Wanda, az Arnold Schwarzenegger klasszikusa, a Két tűz között, vagy A panamai szabó. Mégis, az egyik legemlékezetesebb alakítása a mára igazi klasszikussá vált Halloweenben látható Laurie Strode.

A színésznő azonban mégsem szereti, ha fiatalkorúaknak mutogatják John Carpenter klasszikus horrorfilmjét, sőt kifejezetten megveti az ilyen szülőket. Erről a Tőrbe ejtve című film sajtóútján beszélt, mely filmnek külföldön november 28-án lesz a premierje, Magyarországon viszont csak január 2-től lesz látható. Jamie Lee Curtis nem is rejti véka alá véleményét ezekről a szülőkről: „a legrosszabb emberi lények az egész bolygón” – szerinte. „Nem nézem le a gyereket, vagy nem gondolom azt, hogy nem bírják az erőszakos tartalmat, na de azért van egy határ!”

És hogy minek kapcsán merült ez fel? Kevesebben tudják ugyanis, hogy az idős kora ellenére is rendkívül vonzó színésznő gyerekmeséket is írt: a Wikipédia szerint a kilencvenes évek eleje óta már egész konkrétan 13-at. Amikor a könyveit dedikálta, akkor találkozott két ilyen szülővel, aki a gyerekével ott állt sorba a Curtis-nél és amikor sorra került, akkor beszéltek erről ujjongva, büszkén neki.

„Ott álltak az ötéves gyerekükkel előttem és büszkén mondták nekem, hogy „Az én Bobby-m szereti a Halloweent, nem igaz, Bobby?” én meg a legkeményebb, legmegvetőbb „neked elment a kib*szott eszed?!” JLC tekintettel néztem rájuk vissza. Nagyon erős véleményem van arról, amikor hogy mikor van rendben és mikor nagyon nincs, ha ilyen dolgokat mutogatunk a gyerekeknek.

És mi a helyzet a Tőrbe ejtve című filmmel, melyet külföldön még karácsony előtt vetítenek?

„A Tőrbe ejtve remek film és a Hálaadás napjának hétvégéjére pont ideális, de azért nem az egész családnak. Beszéltünk erről a stábbal és Michael Shannon szerint „dupla számjegy” feletti a korhatár.” Ami egyébként stimmel is, lévén PG-13, tehát 13 év feletti ratinget kapott az igazi sztárparádét (Daniel Craig, Chris Evans, Christopher Plummer stb.) felvonultató film, melyre nekünk még január 2-ig kell várni.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu