Akár 15 új bejelentés is érkezhet a The Game Awards műsorában

Geoff Keighley, a The Game Awards műsorvezetője és producere elég erős programkínálattal léphet elő kevesebb mint egy hét múlva.

„Több vadonatúj játékunk van, ami a show során kerül bejelentésre – úgy gondolom, hogy kb. 10 új játék/projekt van, ha bele akarod számolni azokat a dolgokat, amikről még senki sem hallott. Mint mindig, az internetnek sok igazán rossz információja van azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a show során… de ezt mindenféleképpen szórakoztató olvasni.

Nincsenek tervek a Resident Evil 3 [Remake] esetében, sosem voltak. Sok „szivárgás” abszolút téves. A poszt írásának pillanatában senki sem szivárgott még ki a show-ról,” írta egy Reddites kérdezz-felelek során Keighley. Később, egy Twitteres videóban valamelyest módosította előrejelzését: Több mint tíz játék kerül bejelentésre. Szerintem úgy kb. tizenöt van.” Ezek közül az egyik a korábbi Arkane Studios-rendezők által alapított Wolfeye Studios első játékához lesz köthető, mivel ők már bemondták, hogy erre készülnek.

Volt egy olyan kérdés, hogy „Lesznek-e olyan bejelentések, amik minden nézőt meg fognak lepni?”, és ehhez kapcsolódik a „Bármi olyan trailer olyan játékokból, amikre régóta várnak az emberek?” – itt érdemes még Keighley válaszát idézni: „Veszélyes kérdések! Nem vagyok benne biztos. Mindenki másképp reagál a dolgokra. Mi csak megpróbáljuk a legjobb show-t összehozni abból a tartalomból, ami rendelkezésünkre áll!”

A The Game Awards magyar idő szerint december 13-án, pénteken hajnali fél háromkor kezdődik (és Keighley szerint kb. két és fél órán át fog tartani, úgyhogy hajnali ötre az érdeklődők két kávé után mehetnek reggeliért, vagy esetleg végre ágyba vághatják magukat…), és több platformon is elérhető lesz, így YouTube-on, Twitch-en, Mixeren, Facebookon és Twitteren is például figyelemmel követhetjük a 2019-es év utolsó nagyobb videojátékos rendezvényét. (Az utolsó előtti a december 10-ei State of Play lesz, és mivel Keighley nem tervezett a Resident Evil 3 Remake-kel, szerintünk itt kerül majd az bemutatásra.)

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu