Elindult a Borderlands 3 a Google Stadián, de…

A Google játékstreamelő szolgáltatásán a, is már fut a Gearbox játéka a Borderlands 3, viszont vannak problémák.

A Google Stadia kb. egy hónappal ezelőtt startolt el, és azért valamelyest figyelemmel követtük a szolgáltatáson elérhető játékokat és azok teljesítményét is. Ezúttal sem cselekszünk másképp – most a népszerű looter-shooter sorozat legújabb felvonásával kapcsolatban bukkant fel valami, ami miatt talán szégyenkezhet a Take-Two (a kiadó, övék a 2K brand) és a Gearbox Software (a fejlesztő) is. Miért? Mert a Borderlands 3 Stadia portja egy két hónapos build! Azaz: elavult változatot kaptak azok, akik streamelni szeretnék a játékot. (Errefelé ugyebár talán még egy éven keresztül nem fog sor kerülni, mert a magyar piac nem számottevő a Google számára, hogy mihamarabb itt is elindítsa a Stadiát…)

A Gearboxnak emiatt meg is kellett szólalnia, és ezzel a közleménnyel reagáltak a lemaradásra: „A Google új játékos platformja, a Stadia már elérhető, és ha már sikerült a kezeid közé szerezned egyet [ez azért picit furán hangzik, mert maximum egy Chromecast Ultra és egy Stadia kontroller az, ami kézzel fogható itt… – a szerk.], már most nekiállhatsz a Borderlands 3-nak. Amint megveszed a játék Stadia verzióját, ami korlátozott ideig akciós árban van, készen is áll a játékra. Nem kell letöltened a játékot, és frissítened sem kell azt – még a kampánykiegészítőkkel kapcsolatban sem kell így cselekedned, ha úgy döntesz, hogy megveszed azokat később önállóan vagy a Season Pass révén, ami a Super Deluxe Edition része.

Az a célunk, hogy a Borderlands 3 mindegyik verziójával elérjük a paritást 2020 elején [mindegyik platformon ugyanolyan friss legyen a játék – a szerk.], de jelenleg a Stadián elérhető játék az október 24-éig kiadott frissítésekkel és javításokkal rendelkezik. A Borderlands 3 Stadia verziója 4K felbontásban játszható egy Stadia Pro előfizetéssel és a megfelelő televíziós beállításokkal [Chromecast Ultra].”

Azért nevetséges ez a komment, mert azzal hirdetik a Borderlands 3-at, hogy nem kell frissítéseket letölteni, miközben a játék lemaradásban van. És nem is tudni, hogy pontosan mikorra éri utol a PlayStation 4/Xbox One/PC triót a Stadián a legújabb Borderlands, ami így ott lényegben a legrosszabb változat így. Talán emiatt kerül csak 40 dollárba, mert nincsenek benne a DLC-k, amik azóta kijöttek!

Ezek a történetek nem erősítik meg a Stadiában a bizalmat.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu