Demót kap a Final Fantasy VII Remake

Bár a Square Enix még nem beszélt róla, nemsokára készülhetünk arra, hogy a japán cég bejelenti, hogy az 1997-ben megjelent Final Fantasy VII Remake kiadása hamarosan kap majd egy demót.

A Gamstat egy olyan weboldal, ami mindent nyomon követ arról, amit a PlayStation Store-hoz hozzáadnak. Így ez a site volt az, ami révén lebukott a Square Enix, így valószínűleg január során készülhetünk a hivatalos bejelentésre, miszerint az epizodikusnak tervezett, és először PlayStation 4-en megjelenő Final Fantasy VII Remake egy demót kap. (Máskülönben minek trükköznének egy demó listázásával? Csak azért, hogy átverjenek minket? Kizárt dolog.) Cloudék történetének kezdetei március 3-án bukkan fel PlayStation 4-en, amely platform egy évig időzített exkluzívként rendelkezik a Final Fantasy VII Remake-kel, mivel korábban beszámoltunk arról a hivatalos dobozkép alapján, hogy 2021. március 3-áig például egy PC vagy egy Xbox One portra nem számíthatunk (mivel az eredeti játék a PS1 bestsellere volt, erre lehetett is számítani).

Egy másik játék esetében is látható egy PlayStation Store-os felbukkanás, de ezúttal egy olyan címről van szó, ami nem olyan mainstream mint a Final Fantasy VII felújított kiadása – a Patapon 2 Remastered bejelentésére emlékszik bárki is? Ha nem, nem csodálkozunk: 2017 decemberében jelentették be, hogy az eredetileg 2008-ban (Európában pedig 2009-ben) PlayStation Portable-ra (PSP-re) megjelent ritmusjáték a PlayStation 4-re tart. És… azóta nem hallottunk róla szó szerint semmit. A PlayStation Store-os listázás pedig azt jelenti, hogy 2020 elején talán már meg is jelenhet – ennek talán ideje is, de a marketing megkérdőjelezhető (hiszen ha esetleg fejlesztési nehézségek voltak, akkor túl korán jelentették ezt is be, és ez igaz a Final Fantasy VII Remake-re is).

Úgyhogy nemsokára készülhetünk a két imént említett játék megjelenésére demó vagy teljes formátumban…

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu