Half-Life: Alyx: tizenkét év után ismét megszólal G-Man [VIDEO]

Half-Life: Alyx – A rejtélyes G-Man is beállt hirdetni a Valve nagy dobását – vajon hogy sikerült nekik ezt elérni?

„El kellene-e felejteni ilyen sok… idő után a régi ismerősöket? Néhány dologra nehéz visszaemlékezni. Találkozunk jövőre. És készülj fel a… következményekre. Hrm? Mmmhm…”, kb. ezt mondja magyarra fordítva G-Man ebben a videóban:

A videót Mike Shapiro posztolta. Nem baj, ha nem ismerős a neve, elég annyit mondanunk, hogy ő G-Man hangja a Half-Life-ban. A hangulatot kapásból eltalálta: furcsa mondatszerkezetek, érdekes hanglejtés, továbbá a már-már ijesztő háttérzaj is jelen van ebben a fél perces felvételben, ami a Half-Life: Alyx-ot hirdeti, ami… nos, az idei év egyik leginkább várt játékává nőtte ki magát. (Még ízlelgetjük a 2020-at…) G-Man-t amúgy már láthattuk a VR-játék bejelentő trailerének a végén, és ő egyfajta állandó tagja lehet a már több mint két évtizede létező Half-Lifeban, ugyanis például Alyxnak új szinkronhangja lesz, és a PC-ről VR-ra váltás is szokatlannak hangzik még.

A Half-Life: Alyx márciusban jelenik meg, és bizony kell hozzá egy VR-headset, legyen szó a Valve Indexről (ha veszünk egyet, ingyen megkapjuk), a HTC Vive-ról, az Oculus Rift (S)-ről, az Oculus Questről (ehhez azért az Oculus Touch kontrollerek is kellenek, plusz egy link kábel sem ártana, hogy a PC-nkre köthessük…), vagy a Windows kevert valóságú (Mixed Reality) eszközei. A játék ára jelenleg 50 helyett 45 euró (kb. 15 ezer forint).

Forrás: PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu