Újabb hatalmas szivárgás az Assassin’s Creed: Ragnarokból?

A Ubisoft biztosan készül az új Assassin’s Creeddel – és ebből lehet, hogy megtudtunk több komoly részletet is.

A feltételes mód nem véletlen: pletykáról van szó, de nézzük, hogy mit is írtak a Redditen az Assassin’s Creed: Ragnarokról. Állítólag ez egy cross-gen játék lesz, így a PlayStation 5 és az Xbox (Series X) mellett PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhető lesz, és már februárban bemutatásra kerülhet a PlayStation 5-rendezvényen a szeptember 29-ei (?!) megjelenés előtt. (Előbb jöhet a PlayStation 4, Xbox One, PC kiadás, és majd később a next-gen változat?)

A Kingdom kódnévre hallgató játék erős RPG mechanikákkal fog rendelkezni, és eltérő karaktertípusok lesznek egy egyszerűbb skillfával, ami karakterosztálytól függően módosulni fog, és egy meghatározott karakter segítségével változtathatunk majd az osztályunkon, ha erre tartanánk igényt.

A harcrendszer fejlettebb lesz: több fegyvertípusra és különleges képességre számíthatunk típustól függően, és mindegyik fegyverbe rakhatunk rúnákat, továbbá javíthatjuk a fegyverünk élettartamát is (mert bizony eltörhetnek a sok használattól) – így hatékonyabban kell a fegyverkínálatunkat használnunk, továbbá az inventory-nk is kisebb lesz. Persze, lehet majd fejleszteni azt, hogy több helyünk legyen a holmiainknak, de lesznek korlátozások. Az adrenalint egy berserker mód fogja leváltani, és speciális rúnákat fog aktiválni, hogy ezzel tüzes, jeges, vagy elektromos sebzést okozhassunk. (Ez nem Pokémon.) A parkour javulni fog a famászással és az új animációkkal is, továbbá készülhetünk egy négy fős, drop-in, drop-out kooperatív játékmenetre is, ami hasonló lesz a Ghost Recon Wildlandsben látottakhoz. A lopakodásban erős szerepe lesz a fizikai lopakodó képességeknek (rejtőzködés hóban, sárban, guggolás a bokrokban és szalmában…), és a civilek tömegében is elbújhatunk a megfelelő öltözék viselete esetén.

Lesz majd egy új hírneves rendszer is. Ez figyelembe fogja venni, hogy a városokban élők (vagy az azokat vezetők) számára mennyi küldetést teljesítettünk, milyen ruházatot viselünk, milyen bűnöket követtünk el, stb. Néhány küldetést (olyan is lesz, ami a történethez kapcsolódik!) csak a királyságok által elvárt hírnév szintjének elérésekor nyithatunk meg. A szintlépést is átfaragták, hogy a képességeink készlettárát (skillsetet) fejlesszük a tapasztalatszerzés céljából – ez olyasmi, amit a Skyrimben láthatunk. A szintkorlátozott területek és tartalmak így meg fognak szűnni. Néhány képességet csak magasabb skillset szinttel tudunk megnyitni. Lesz olyan, amiket skillpontokkal vehetünk meg, és olyan is, ami a történet előrehaladtával fog elérhetővé válni. Végezetül a helyszínek: York, London, Párizs, sőt, még Kijev is felbukkanhat az Assassin’s Creed: Ragnarokban. A királyságokat egyedire tervezi a Ubisoft.

Az Assassin’s Creed: Ragnarokot még nem jelentették be – erre tehát februárban kerülhet sor. Mivel újabb pletyka említi a februári PlayStation 5-bemutatót, erősen gyanakodhatunk ennek valóságában.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu