Metro Redux Bundle: Artyommal nyithatjuk a márciust a Nintendo Switch-en?

A Deep Silver és a Nintendo biztos egy Nintendo Directre vár a port hivatalos bejelentésével – de talán már túl késő, mert a Metro Redux Bundle szivárog…

Októberben egy portugál weboldalon volt látható a Metro Redux Bundle (amiben ugyebár a Metro 2033 Redux és a Metro Last Light Redux kiadás van), aztán január elején a PEGI korhatár-besoroláson is átesett Európában. Az előbbi még lehet, hogy csak egy szimpla találgatás volt, az utóbbi viszont már nem véletlen: viccből nem szoktak korhatárosdit adni játékoknak (pláne nem olyanoknak, amik nem léteznek…). Most viszont itt a hármas számú gyanúsítottunk, név szerint a francia WT&T.

A kereskedő weboldala azért is nevezhető hihetőnek, mert egyrészt EAN kódot is feltüntetett (magyarul ez a vonalkódot takarja…), másrészt az árazás sem tűnik félrevezetőnek: az 50 dolláros/eurós (~17 ezer forintos) ár megszokott a Nintendo Switch-en megjelent bundle-k esetében. Harmadrészt: 2018-ban pont ők listázták a The Witcher 3: Wild Huntot a Nintendo Switch-re. (Valamit akkor tudhattak…) Nos, és a megjelenési dátumot is megnevezte a WT&T – szerintük február 28-án jöhet a Metro Redux Bundle. Az pedig péntekre esik. És mikor szoktak a Switch-es játékok megjelenni? Legtöbbször pénteken…

„2013-ban a világ egy apokaliptikus eseménytől szenvedett, amikor majdnem a teljes emberiség kihalt, és a Föld felülete egy mérgező területté vált. Néhány túlélő a moszkvai metróalagutakba menekült, és az emberi civilizáció egy új korba lépett. 2033 – egy teljes generáció megszületett és felnőtt a föld alatt, és a metróállomások városai a túlélésért küzdenek, és egymás ellen is harcolnak, miközben a mutáns rémek odakinn várnak rájuk.

Te vagy Artyom, aki a tűz előtti utolsó napokban született, de a föld alatt nevelkedett. Sosem voltál a város határain kívül, de egy esemény révén egy kétségbe esett küldetés során a metrórendszer szívébe kell menned, hogy az emberiség maradékát figyelmeztesd egy rémes, fennálló veszélyre… de hallgatnak-e rád? Ahelyett, hogy együtt állnának, a metró frakciói a teljes hatalomért, a D6-os katonai széf ítéletnapi fegyveréért küzdenek.

A Metro Redux, ami a Metro 2033 és a Metro: Last Light epikus egyjátékos kampányát egyaránt tartalmazza, egy olyan útra visz el a metró alatti elfeledett katakombáktól az elhagyatott felszínig, ahol a tetteid meghatározzák az emberiség sorsát,” kb. ez a röviden összegzése a két Metro-játéknak.

Nagy eséllyel a hónap során lesz egy Nintendo Direct. Ott talán végre hivatalosan is bejelenthetik az orosz kalandozás hordozhatóvá válását.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu