Dark Corners of the Earth: a legjobb Call of Cthulhu játék moddal alapos ráncfelvarrás kapott!

A Dark Corners of the Earth messze jobb játék mind a mai napig, mint a legutóbb megjelent két Call of Cthulhu cím, így csak örülhetünk neki, hogy egy rajongó által készített modnak hála meg is szépült.

A Ridiculous_Death nevű felhasználó HD textúrapakkot adott ki a Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth című ősrégi játékhoz. A teljes pakk 5.5 gigát őröl fel és a játék összes textúráját alaposan feltúrbózza. Ezek után nem kell mást tenni, mint a mod összes fájljait a Call of Cthulhu – DcotE könyvtárába rakni és már lehet élvezni a játékban az új felbontást.

A Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth egy FPS horrorjáték volt, amely 2006-ban jelent meg és az intenzív akció és kaland elemek egyaránt megtalálhatóak voltak benne. A játékot a Headfirst Studios fejlesztette és a Bethesda adta ki.

A játék retro cikkét itt olvashatjátok.

„Akik megszokták a szokásos FPS-eket, ahol mész és mészárolsz, egészségügyi csomagokat veszel fel és több tucatnyi lövést is túlélsz, mire kipurcannál, azok számára elsőre igencsak furcsa lesz ez a játék. A játékban a kulcsszó a realizmus. Hősünk például minden sebesülésre valósághűen reagál: ha például egy létfontosságú testrészét találják el, akkor pár percig bírja csak még, amíg holtan össze nem esik.

Még ha nem is olyan vészesek a sérülések, akkor is egy nyugodt helyen kell kezelni a sebeket, hogy teljesen begyógyuljanak. A gyógyulás pedig időbe telik, és ha nem tudunk ilyenkor egy kicsit megpihenni, akkor Jack nem tudja teljesen összeszedni magát.”

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu