Egy exkluzív Doom Eternal kontroller készült Nintendo Switch-re

Viszont az nem világos, hogy ezzel a brutális küllemű kontrollerrel mikor lesz játszható a Doom Eternal, magyarán nem tudni még, mikor jelenik meg.

Az Amazon webáruház oldalán jelent meg egy olyan Nintendo Switch Pro Controller, melynek designja a valamikor tavasszal boltokba kerülő Doom Eternalt követi – írja a Nintendo Life.

A gamepad teste éjfekete, a gombjai pedig piros színűek, a baloldalán vörös vérfelhő látható, a jobboldalán pedig a játék logója díszeleg. A kontroller leírása szerint vezeték nélküli termékkel van dolgunk, amely egy 5.2-es Bluetooth-on keresztül csatlakozik a Switch-hez. Továbbá a LED fényei mutatják a játékosok számát, a gombkiosztást, illetve amiatt is figyelmeztetnek, ha már alacsony az elemek töltöttségi szintje. A gamepadba pakolható két AA elem maximum 30 órányi játékmenetet bír ki, persze ez attól is függ, hogy milyen márkájú elemet veszünk hozzá, a gombkiosztás pedig személyre szabható.

A Doom Eternal Pro Controller 50 dollárt kóstál, amely jelenlegi árfolyamon kicsivel több, mint 15.000 Ft. (melyre persze nálunk a 27%-os Áfa is rájön). Maga a Gamepad az Amazon szerint március 10-én fog megjelenni, ez viszont semmilyen téren sem biztosíték a Switch Doom Eternal megjelenésére, lévén hiába érkezik március 20-án PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, az viszont még nem ismert, hogy Switch-re mikor lesz kapható. Marty Stratton, a játék producere azért igencsak ígéri, hogy nem fog sokat késni a kis hibridkonzolra megjelenő játék sem.

Hogy maga a Doom Eternal milyen lesz, azt persze még nem tudni, viszont a kontrollert gyártó PowerA igencsak profinak számít az iparban, lévén Switch-es kontrollert már gyártottak a Zeldához, a Super Marióhoz, és Metroidhoz is. Érdekesség, hogy a Doom Eternallal készítenek még egy szintén Switch-exkluzív Animal Crossing: New Horizons kontrolert is, amely szintén március 10-én kerül a boltokba.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu