PlayStation Plus: mik várnak ránk februárban? [VIDEO]

Elérkeztünk a hónap utolsó szerdájához, szóval itt az ideje, hogy megtudjuk, mit kapunk a PlayStation Pluson pénzünkért azon túl, hogy online multiplayerezhetünk más PlayStation 4-esekkel.

A PlayStation spanyol YouTube-csatornájának közösségi oldalán volt egy poszt, amit azóta már töröltek, viszont az internet ezúttal is megmentette a egy kép formájában mondanivalójukat:

Ezen arról beszélnek, hogy szerdán fél hatkor közlik a februári PlayStation Plus-játékokat, és az egyik „egy jól ismert történet” lesz. A mellékelt kép arra utal, hogy ez a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy lehet. Az eredetileg a Naughty Dog által a PS1-re fejlesztett Crash Bandicoot, Crash Bandicoot: Cortex Strikes Back és a Crash Bandicoot: Warped remastereléséért a Vicarious Visions volt a felelős, és 2017 nyarán sláger is lett a doboztörő erszényes, aki egy év múlva Nintendo Switch-re, PC-re és Xbox One-ra is bepörgött.

Nos, Crasht el is felejthetjük, ugyanis nincs ott a listában. Trükkös spanyolok… de akkor mi jön helyette? Az első a BioShock: The Collection, így kapásból három játékot kapunk egy csomagban (BioShock, BioShock 2, illetve BioShock Infinite) – azért ezek valamelyest régi címek, de ma is kellemes alkotásnak neveznénk mindegyiküket. A második játék a kiadó miatt meglepő: az Electronic Artstól nem vártuk volna, hogy a PlayStation Plusban feltűnjön tőlük bármi is… de mégis, a The Sims 4 a második ingyenes játék. Meglepetésként van egy harmadik név is a listán, de ez csak a PlayStation VR-ral rendelkezőknek lesz jó: a Firewall Zero Hourról van szó, ami egy 4v4 taktikai multiplayer shooter.

Úgyhogy a szerencsésebbek öt játékkal tölthetik el az idejüket február negyedikétől március másodikáig (úgyhogy még van egy kis idő letölteni a januári játékokat). Azért itt is jogosan lehetünk kritikusak: mostanában az a gyakori, hogy régi játékok újrakiadásos gyűjteményeit kapják a Plusosok. A The Sims 4 nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog (nem neveznénk hardcore-nak…), és akinek nincsen PlayStation VR, kimarad az ötödik játékból.

Vajon mi vár ránk márciusban?

Forrás: WCCFTech, PS Blog

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu