The Last Of Us Part II: a célegyenesbe kanyarodik a fejlesztés [VIDEO]

Nemsokára kész lesz a Naughty Dog új játéka: a The Last Of Us Part II – a fejlesztők kihasználják a pár hónapos halasztást.

A Naughty Dog a PlayStation Blogon közölte, hogy már a végső munkálatoknál tartanak a The Last of Us Part II fejlesztésében. Ezzel egy nagy lépést tettek a játék megjelenése érdekében, és örömmel tölti el a csapatot az, ahogy az alkotásuk végső formája kialakul a szemük láttára. Két kép is érkezett:

 

 

Egy új, ingyenes dinamikus témát is letölthetünk a PlayStation Store-ról. Ez azért is különleges, mert a PlayStation 4 órájához mérten napszakváltást is láthatunk, így este éjjeli, reggel nappali látványt kapunk a háttérben. Ha érdekel a téma, akkor irány a PlayStation Store, és üssük be ezt a kódot: 9DEK-PKNG-N445 – ha amerikai fiókunk van, akkor pedig ezt a kódot érdemes használni: 4FMP-BBNM-J5L3

De ez még mindig nem minden: a Naughty Dog azt is közölte, hogy a The Last of Us Part II a február 27-e és március elseje között zajló PAX East 2020 rendezvényen ki lehet próbálni. (Helyszín: Egyesült Államok, Boston, Boston Convention Center.) Egy 60 perces demóról van szó, amiben a játék elején levő területből kapunk egy kisebb ízelítőt. Ellie-nek és Dinának ki kell jutnia a Wyoming állambeli Jakcsonból a környező régióba, hogy a fertőzött lényekből egy kicsivel kevesebb legyen. A Sony azt javasolja, hogy töltsük le az Experience PlayStation appot (iOS, Android), amivel biztosíthatunk magunknak egy kört a játékkal.

Az észak-amerikai régióban ismét a boltok készletében lesz a The Last of Us Part II Ellie Editionje, de a 230 dolláros (errefelé legalább 75 ezer forintos) kiadást Európában talán könnyebben megvehetjük. A Sony még azt is elmondta, hogy ismét összeállt a Dark Horse képregényes céggel egy nyolc inches (kicsivel több mint húsz centis) műgyanta szobrot Ellie-ből, akinek a kezében egy machete feszít. A tervezés és a faragás a Naughty Dog művészi stábjának munkája. Előrendelés március 13-áig itt, videó pedig alant – ár? 100 dollár. Importtal és mindennel jó 40 ezer forintba kerül majd. Nyáron egy íjas kiadást is kap Ellie.

The Last Of Us Part II május 29-én érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu