Mit kér a nép a PS5-től és az Xbox Series X-től? A Mortal Kombat rajongók válaszoltak!

A Mortal Kombat legendás fejlesztője, Ed Book végezte a kimutatást arról, hogy a franchise-uk rajongói mit várnak a leginkább el az új konzolgenerációtól?

„Melyik a legfontosabb szempont, amely eldönti számodra, hogy a következő generációt „meglépd”, vagy sem?” Ezt a kérdést tette fel a Mortal Kombat híres kreátora: Ed Boon Twitteren. Enyhén szólva is rendkívül sikeres volt a válaszok aránya, lévén több mint 50.000 felhasználó hallatta a hangját ebben a kérdésben. És hogy mi volt a legtöbbet adott válasz? 37.5% azt a választ adta, hogy a PS5-nem és az Xbox Series X-nek normális árat kell kínálnia ahhoz, hogy megvegyék. 30%-uk számára pedig az volt a fontos, hogy az előző generációs játékok is fussanak rajta.

Messze járunk még a következő generációtól és a mostani igencsak magasra emelte a lécet olyan címekkel, mint a fotorealisztikus Death Stranding, vagy a varázslatos The Witcher 3. Nagyok tehát az elvárások grafikai téren is, azonban ez a szempont már csak a harmadik helyen szerepelt a válaszadóknál, 19.2%-kal. Végül a harmadik legfontosabb szempont az exkluzivitás: mennyire készülnek olyan egyedi címek az adott konzolra, amelyek évekig, vagy akár örökre kötődnek a géptípushoz.

Számotokra mely szempontok a legfontosabbak? Írjátok meg a kommentekben!

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu