She-Hulk: jön a sorozat, már meg is lenne a női főszereplő?

MOZI HÍREK – Ezt még csak „hulkan” mondjuk, mert még nem biztos, de nagyon elképzelhető, hogy megvan a Disney Plus She-Hulk sorozatának főszereplője – írja a Comicbook.

Tavaly nyár óta tudni, hogy She-Hulk is különálló sorozatot kap majd a Disney+-on. Nem volt más hátra, mint megtalálni a zöld női szuperhős alakító színésznőt, és egyes twitteres szóbeszédek szerint erre vagy Alison Brie-t kéri fel ki a stúdió – vagy egy Alison Brie-jellegű nőt.

Alison Brie a Community című sitcommal vált ismertté, azóta rendesen építgeti a karrierjét, de azért óvatos duhajként maradt a tévésorozatoknál. Legutóbb például az első női pankrátorműsorról szóló GLOW-ban sorozatban láthattuk, a nemrég megszűnt BoJack Horsemanben pedig szinkronszínésznőként szerepelt. A tweetek szerint a Marvel stúdió első körben őt kéri fel a She-Hulknak, de ha Brie nem szeretné bevállalni a sorozatot, akkor egy hozzá nagyon hasonló színésznőt próbálnak találni.

A képregényekben nem Bruce Banner operáltatja át magát nővé, hanem Jennifer Susan Walters az unokatestvére, aki akkor változik időnként mérges, a zöld óriás nővé alakuló szörnnyé, amikor vérátömlesztést kap a rokonától. A rajongók amúgy nem túlzottan boldogok a választással, sokan inkább Ronda Rousey, Gina Carano (The Mandalorian), vagy Stephanie Beatriz (Brooklyn 99) mellett tennék le a voksukat, akiknél Brie jóval törékenyebb. Tegyük azért hozzá, hogy az férfi Hulkot alakító színész, Mark Ruffalo sem az az izompacsirta, illetve Brie már legalább alakított egy női pankrátort. Viszont az elképzelhető, hogy párjának majd nem nagyon érdemes felpaprikáznia, ha tényleg elvállalja a szerepet…

Forrás: Comicbook

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu