The Last Of Us: Ellie szexuális beállítottsága nem fog megváltozni

MOZI HÍREK – A HBO sorozatában nem lesz hirtelen más szexuális beállítottságú a The Last of Us egyik főszereplője.

Tegnap már írtunk arról, hogy az HBO TV-sorozatot készít a Naughty Dog játékából, ami 2013-ban PlayStation 3-ra, majd egy év múlva PlayStation 4-en, Remastered formátumban is megjelent. (A folytatás pedig május végén érkezik, kizárólag PlayStation 4-re… de ha az első rész is végül két generáción lett elérhető, talán a The Last of Us Part II is ezt teszi majd; csak idő kérdése, hogy a Sony bejelentse.)

A The Last of Us első DLC-jében, a Left Behindban – ami a The Last of Us Remasteredben alapból ott volt – láthattuk, hogy Ellie bizony leszbikus, és ezt a folytatás marketingjében is felhasználta a Sony és a Naughty Dog, ugyanis az egyik első trailerben a főszereplő megcsókolt egy másik lányt. Ezt pedig nem fogja figyelmen kívül hagyni a HBO sorozata sem.

Craig Mazin (aki a The Last of Us írója és producere lesz) kapott egy tweetet egy rajongótól. Ő azt kérte, hogy Ellie maradjon leszbikus, ahogy a játék(ok)ban. Erre Mazin válasza röviden annyi volt, hogy „A szavamat adom”. Tehát ő eddig sem tervezte, hogy Ellie heteroszexuális legyen, így a Naughty Dog IP-jét nem fogja ilyen módon megcsorbítani. Korrekt hozzáállás.

Ellie amúgy is egy ritka példa – homoszexuális főszereplőt nem nagyon szoktunk játékokban látni, főképp nem nagyobb, AAA alkotásokban. A Naughty Dog tehát új vizekre evez, ami korrekt tőlük, és bár biztosan lesznek kritikus hangok emiatt, valószínűleg itt is a többség ereje fog győzni.

A The Last of Us Part II május 29-én érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.

Forrás: GameSpot

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu