She-Hulk: újabb sztoriinformációk és pletykák láttak napvilágot

MOZI HÍREK – Bár azt még most sem tudni biztosan, ki lesz a She-Hulk főszereplője, de a hatrészes sorozat alapmotívuma és egyéb információk is kiszivárogtak.

A Marvel’s She-Hulkot állítólag idén nyáron forgatják, így nem meglepő, hogy elkezdtek szivárogni az információk a sztoriról és a karakterekről. A Movieweb a The Illuminerdi-re hivatkozva arról ír, hogy az első évad hat epizódját 2020 augusztusa és a 2021 márciusa között forgatják majd. Egyelőre még nem tudni, ki alakítja a címszereplőt, de ahogy már írtunk róla, sokan azt pletykálják, hogy a filmstúdió vagy magát Alison Brie-t, vagy egy hozzá hasonló színésznőt keresnek Jennifer Walters (She-Hulk) szerepére. A rövid szinopszis alapján Jennifer „rendkívül sikeres a szakmájában és az ügyeket gyakran a szuperhős kalandjai során kutatja ki”. Mert hát She-Hulk civilben ügyvéd – ebben a tekintetben tehát némileg hasonlít a Daredevil, egy más Marvel-sorozat és karakter főszereplőjéhez. Állítólag a sorozat erősen koncentrál majd Jennifer pereire is, aki a She-Hulkká válása után sem hagyja ott szakmáját. Érdekes ötlet, de ha már egyszer Daredevilnél működött, miért ne működhetne itt is.

Ha már ezt a másik Marvel-hőst megemlítettük, akkor érdemes azt is hozzátenni, hogy sok kameo karakter is szerepelhet majd a sorozatban, az egyik köztük természetesen maga Bruce Banner, tehát a hímnemű Hulk, akit ezúttal is az MCU-filmekből ismerős Marc Ruffalo alakítana. Mivel az eredettörténet szerint Jennifer azért válik She-Hulkká, mert vérátömlesztést kap Bannertől, így nyilván nem marad ki a tévésorozatból sem ez a motívum. A Movieweb egyenesen azt állítja, hogy már tárgyalnak is Ruffalóval, hogy ismét elvállalja a szerepet.

Végül érdemes még megemlíteni a többi karaktert is. A producerek jelenleg egy 26 és 28 év közötti színésznőt keresnek, aki állítólag Jennifer „legjobb barátja”. Erről még nincs több információ, hogy ez ki lehet, de akik ismerik a képregényeket, azok Jill Stevens-re tippelhetnek. A Movieweb cikke egyébként nagy ügyesen el is spolierezte, hogy mi történik Jillel a képregényekben, mi ezt nem tesszük meg, szóval a forrást most csak óvatosan olvassátok el. Keresik egy másik – szintén női – karakter leendő alakítóját is, akit „Megnek” hívnak, aki a leírás szerint szintén ügyvédnő és „ravasz és fanyar humorú karakter”. Bár Meg nevű karakter nincs a képregényekben, elképzelhető, hogy Mallory Brooks lesz az (vagy direkt más néven hirdetik a munkát), mert a leírás feltűnően illik rá.

Nagyjából ennyit tudni egyelőre a Disney + sorozatáról, amely várhatóan 2021-ben, vagy 2022 elején lesz elérhető a streaming szolgáltatásban – amelyet reméljük, addigra már Magyarországon is forgalmaznak.

Forrás: Movieweb, The Illuminerdi

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu