„Jennifer Anistont meg kéne ölni!” – ezt „javasolta” Harvey Weinstein a kipattant szexbotrány miatt

MOZI HÍREK – Nem, ez nem egy krimi címe, a zaklatásos ügyek miatt elítélt filmproducer: Harvey Weinstein meg akarta öletni a filmszínésznőt.

Hétfő este jelentek meg azok a bírósági dokumentumok, amelyből kiderült, hogy Harvey Weinstein még 2017 októberében, egy emailben „vetette fel” azt a „javaslatot”, hogy meg kellene ölni Jennifer Anistont.

A The New York Times beszámolója alapján e kijelentés apropója az volt, a #MeToo kirobbanásakor a National Enquirer nevű médium is megjelentetett egy cikket a Weinstein által szexuálisan zaklatott színésznő ügyéről. „Talán ezt még nem láttad” – dobta át e-mailjében Sallie Hofmeister PR-fejes az Enquirer által publikálni kívánt cikket. Ebben azt lehetett olvasni, Weinstein a 2005 Kisiklottak forgatása közben, majd az azt követő években is rendszeresen zaklatta a színésznőt.

Weinstein háromnegyed óráig hallgatott, majd utána küldött egy válaszüzenetet a telefonjáról, amelyben ezt írta: „Jen Anistont meg kéne ölni.” Jellemző, hogy az Enquirer végül nem közölte le a vádakat.

Február 24-én a New York-i legfelsőbb bíróság ötből két ügyében találta bűnösnek a 67 éves Weinsteint. Szerdán, azaz a mai napon kapta meg büntetését, amely 23 évig terjedő szabadságvesztés lett.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu