GTA IV: The Complete Edition: most mindenki megkapja, akinek megvolt az alapjáték

A GTA IV: The Complete Edition tartalmazza a 2008-ban PC-re megjelent alapjáték mellett a két kiegészítőt is.

Az év elején a Grand Theft Auto IV-et leszedték Steamről a Games for Windows eltűnése miatt. A Rockstar akkor azt ígérte, hogy a játék vissza fog térni egy nagyon érdekes adalékkal az új felhasználók számára, ezt az ígéretét a cég pedig most teljesítette. Konkrétan, akinek akár az alapjáték, akár az GTA: Episodes from Liberty City volt meg, most a teljes kiadást megkapta, teljesen ingyen.

Ez azt is jelenti, hogy bármelyik játék volt külön-külön volt feltüntetve a Steam könyvtáratokban, most a GTA IV: The Complete Edition néven fog szerepelni, melyben mindhárom játék megtalálható: az alapjáték, a The Lost and Damned és a The Ballad of Gay Tony.

Persze, akinek már fel volt installálva a játék, azoknak sem kell leszedni és újra rakni, hanem csak különféle patch-eket leszedni: egy 6GB-osat az alapjátékhoz és egy 22 GB-osat a kiegészítőkhöz. Továbbá az összes eddig save fájl teljesen kompatibilis lesz az új verzióval.

Lesz azért üröm is az örömben: a multiplayer teljesen eltűnik a játékból és többet bookmarkolni sem tudunk. Továbbá, március 24-ig még a Steam achievement-eket sem kapjátok meg, ugyanis akkor árusítják majd hivatalosan ismét a játékot. A végére a legrosszabb hír: a RamJam FM, Self-Update FM, és a Vice City FM szerzői jogok miatt teljesen eltűnnek. A játék retrocikkét itt olvashatjátok: https://thegeek.hu/2018/11/16/grand-theft-auto-iv-az-oroszokat-mar-a-spajzba-raktuk-retro-2008/

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu