Epic Games Store exkluzív játékok: mik érkeznek az idén? [VIDEO]

Tim Sweeney digitális boltja, Epic Games Store exkluzív játékok igénybevételével kívánja továbbra is felvenni a harcot a Steammel szemben.

Az Epic Games egy új videóban beszél az exkluzív címekről, amik között az első trükközés, mert ez nem egy játék, hanem egy DLC, ugyanis a Remedy-től a Control első kiegészítőjéről, a The Foundationről van szó – ez március 26-án érkezik. Aztán NEM egy április elsejei tréfaként is, de jön a Totaly Reliable Delivery Service, amiben akár négyen is játszhatunk, és a címből ki lehet gyorsan találni, hogy a csomagokat kellene eljuttatni a rendelőkhöz, de ez valószínűleg pusztítással fog inkább járni mintsem sikeres kézbesítésekkel.

Április 14-én érkezik a Brace Yourself Gamestől (ők csinálták korábban a Crypt of the Necrodancert is) az Industries of Titan, egy disztopikus sci-fi városépítős háborúsdi, amiben az FTL (Faster Than Light) elemei is felbukkannak. Április 29-én jön a Dread Nautical, egy taktikai, körökre osztott RPG, ami egy hajón játszódik. Ezt a természetfeletti szörnyek szépen letámadják egy másik dmenzióból, és 20 emeleten kell átharcolni magunkat, miközben „meg fogunk halni. Sokszor”. Június elsején érkezik a Diabolical, egy free-to-play multiplayer aréna FPS, amiben mindenki egy robotikus tojás (szóval Twitter?).

2020 utolsó negyedévében (október-december) jön a Saturnalia, amiben több karakter is egy elzárt szigetet fedez fel, és minden alkalommal megváltozik az útvonal, amikor meghal valamelyikük. A Sludge Life a maga tavaszi megjelenési időszakával egy belső nézetes vandalizmus/fotós szimulátor a High Hell alkotóitól. Nyáron jön az Among Trees, ami egy túlélő játék lesz, de anélkül, hogy természetfeletti vagy posztapokaliptikus elemeket alkalmazna. Házépítés, vadállatoktól való ódzkodás, törődés magunkkal. A Samurai Shodown pedig szintén tavasszal jön – az SNK viszont gondolkodjon szépen el azon, hogy hátat fordított saját magának. Júniusban ugyanis még lemondtak egy meg nem nevezett platformmal kötött exkluzív megállapodásról.

Persze vannak még Epic Games Store exkluzív játékok – például ott van a szeptemberben érkező WRC 9, ahol legalább most előre bemondták az Epic Games Store-t, nem úgy mint a 8 esetében, ahol jó két héttel a rajt előtt költöztek el a Steamről.

Forrás: PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu