Skater XL: Tony Hawk és a Skate után szabadon [VIDEO]

A gördeszkás játékok között elkélne egy kiemelkedő alkotás, mert azért több éve volt már, hogy a Skate 3 megjelent – a Tony Hawk’s Pro Skater HD és az 5 egyszerűen botrányos volt.

Az Easy Day Studios, a Skater XL fejlesztőcsapata bejelentette, hogy a jelenleg csak Steamen korai hozzáférésben elérhető játék teljeskörű támadást fog indítani júliusban: a PC mellett PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is ki fogják adni a gördeszkázást, hogy mindenki örömmel törhesse össze virtuális karakterét egy jóindulatúan elbaltázott ugrás után.

A Skalter XL-ben Kalifornia ikonikus terepeire juthatunk el (több mint hatvan valós gördeszkás pontot ígérnek – ezek egymáshoz is kapcsolódni fognak), ahol korábban több utcai legenda is megfordult. Itt a stílus, a kreativitás, és a tökéletes trükk kivitelezése is rajtunk múlik. Több valós gördeszkás is fel fog bukkanni a játékban, így Tom Asta, Brandon Westgate, Tiago Lemos, vagy Evan Smith is be fog gurulni. Közösségi modok, brandek, magazinok és pályák is lesznek.

A Skater XL-be nincsenek előre programozott trükkök – csak a kontrollerek analóg karjával való mozgatást készítették el. A bal kar a bal lábunkat, a jobb oldali pedig értelemszerűen a jobb végtagunkat kezeli majd. A fejlesztők szerint így a gördeszkánk egy hangszer lesz, és teljes szabadságot kapunk a kezelhetősége felett. A karaktereket az ígéretek szerint testreszabhatjuk, így a pólót, pulóvert, fejfedőket és cipőket is lecserélhetjük, ha az eredeti kinézet nem nagyon tetszene. Egyfajta sandboxként képzeli el az Easy Day Studios a nyílt környezetet, amihez hozzájárulhat egy aktív közösség, ugyanis a weboldaluk szerint több mint ötvenezren vannak a Discordos szerverükön, és így többszáz mod (is) létrejött már.

A Skater XL tehát júliusban lép ki az Early Accessből, és így a Steam mellett PlayStation 4-en, Xbox One-on, és Nintendo Switch-en is elérhető lesz. Remélhetőleg a COVID-19 nem fog kihatni a megjelenési időszakra. A Session mellett neki is lesz hely.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu