A Grand Theft Auto V főszereplője nyilatkozott a folytatásról szóló pletykákról!

Ned Luke, (Michael De Santa), a Grand Theft Auto V főszereplője szerint nem szabad hinni a GTA 6 szóbeszédeknek.

Bár az, hogy a Rockstar már minden bizonnyal gőzerővel fejleszti a Grand Theft Auto-sorozat legújabb részt, egyértelműen készpénzként kezelhető, viszont a GTA VI-ról egyelőre még semmilyen biztos információt sem tudunk, azonban tömérdek nem hivatalos információ szivárgott ki olyan emberektől, akik magukat megbízható forrásoknak állítják be.

Ned Luke, a Grand Theft Auto V főszereplője, aki a legutóbbi részben volt a hangja Michael De Santa-nak, a játék főszereplőjének, a sokadik neki feltett kérdésre igencsak dühösen reagált, amelyet bár később – az első indulatkitörés után – törölt, de mi persze tudjuk, hogy az internet nem felejt. A színész Shawn Fonteno-val: a Franklint alakító másik szinkronszínésszel közösen tartott netes közönségtalálkozót, ekkor tették fel neki a kérdést, hogy szerinte majd az új GTA majd Vice City-ben játszódik-e és ezt meg tudja-e erősíteni. A színésznél kivert a biztosítékot a kérdés, és kicsit ki is borult rajta.

Ned Luke először is nem is értette, hogy a szivárogtatók honnét is szerzik az információkat. Úgy gondolta, hogy a rajongóknak meg kell értenie, hogy egyelőre semmilyen hírnek sem szabad felülni, (bárkitől is érkezzék), mert a Rockstaron kívül egyelőre senki sem tud részleteket a GTA 6-ról, aki pedig mást ír, az nagy eséllyel csak így akar kattintásokhoz jutni és egyszerűen csak hazudik.

Azt javasolta továbbá a rajongóknak, hogy legyenek már egy kis türelemmel és várják meg, amíg a stúdió hivatalosan nyilatkozik az ügyben. Addig, amíg ez nem történik meg, ne törődjenek ezekkel a magukat bennfentesnek tartó szivárogtatókkal.

A színész álláspontja egyébként valahol érthető is, hiszen szinte nem is tud már úgy fellépni az internetre, hogy tennék fel neki az ezredik GTA 6 pletykára vonatkozó kérdést. Persze, a sajtó sem véletlenül számol be minden, a Grand Theft Auto sorozatról szóló minden információról, hiszen az embereket rettentően érdekli a téma. Szóval jöhetne már tényleg egy hivatalos információ!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu