Új túlélő-horror játék veterán DayZ fejlesztőktől!

Hamarosan érkezik is a Rocketwerkz nevű cég játéka, bár még a címét sem ismerjük és hivatalos bejelentés sincs.

Dean Hall és Brian Hicks a Bohemia Interactive az 5.8 millió példányszámos eladást megért DayZ nevű különleges, közösségi túlélő-horror cím fejlesztői voltak és most egy Rocketwerkz-nél egy új játékon dolgoznak. Brian Hicks, a standalone verzió kreatív igazgatója már 2018-ban otthagyta a céget, nem sokkal azelőtt, hogy a játék early access-ének vége nem lett volna.

Az új projekt tesztelése rövidesen elkezdődik. Hicks most lépett be a Rocketwerkz-be, mint „executive producer” egy túlélő horror játéknál, amely állítólag rövidesen meg is fog jelenni, bár még be sem jelentették. Dean Hallal fog együtt dolgozni, aki az eredeti DayZ Arma 2 mod alkotója volt és a Rocketwerkz alapítója. Hall 2014-ben hagyta ott Bohemia Interactive-ot és most a cím nélküli projektet a saját, hivatlos Twitter csatornáján jelentette be, hozzátéve, hogy mennyire örül, hogy a régi céges kollégája is csatlakozott az új projekthez, hozzátéve, hogy a játék tesztelése rövidesen elkezdődik.

A Rocketwerkz website-on azt olvashatjuk, hogy egy új AAA projekthez vesznek fel munkatársakat, amelyhez Unreal-motor és 3D-s szoftverek ismerete szükséges. Vajon min fog dolgozni az új-zélandi cég? Egyelőre még korai lenne ezt találgatni, de nagy eséllyel egy újabb masszív MMO elemeket tartalmazó túlélő horrorról lehet szó.

Forrás: 3djuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu