Húsvétra is van pár nagyobb ingyenes játék

Van mivel játszani, csak keresgélni kell – és most talán jut is idő rá.

Kezdjük azzal a játékkal, ami még nem ingyenes, de hamarosan az lesz – a Ubisoft mostanában a uPlay-en már elajándékozta a Child of Lightot, vagy például a Rayman Legendset. Daniel Ahmad, a Niko Partners senior elemzője szerint a következő játék április 14-étől, tehát keddtől az Assassin’s Creed II lesz. Így Ezio Auditore de Firenze történetét is átélhetjük, ha eddig kimaradt volna, és a tweet szerint a két folytatás, az Assassin’s Creed: Brotherhood és az Assassin’s Creed: Revelations is jelentős leárazást fog kapni. Kell egy uPlay-regisztráció, de ha hozzáadjuk a fiókunkhoz a játékot, ott fog maradni.

Indie vizekre evezve: a Sokpop Collective pixeles vasútszimulátora, a Soko Loco az itch.io-n várja a játékosokat. A Scythe Dev Team a PS1-es horror stílusával a Happy’s Humble Burger Barnban egyfajta gyorséttermi szimulátort ajánl, de… a csavart inkább nem lőnénk le.

Az Epic Games Store-on két nagyobb játékot lehet most ingyen letölteni (és a csütörtökön érkező két újabb cím is egészen komoly). Az első a Close to the Sun, egy belső nézetes rejtély, amiben Nikola Tesla is szerepet kapott: lényegében ő csapdába csal minket a Helios nevű hajóján, mi pedig egy nyomozó újságírót (Rose-nak híjják’ őkelmét) irányítva a testvérünk után kutatunk. A másik játék a Frogwarestől jön: a Sherlock Holmes: Crimes and Punishments hat ügyet kínál – Watson, fogja a kabátját, megyünk nyomozni, de aztán ne zavarjon a monológjával, értem? Ez a két játék április 16-án délutánig ingyenesen hozzáadható az Epic Games-fiókunkhoz. Regisztráció, Epic Games Launcher kell. Az április 16-án érkező páros egyike a Wheels of Aurelia, ami egy olasz autós túra az 1970-es évekből. A másik nagy dobás pedig a Just Cause 4 az Avalanche Studiostól. (Itt már megfáradt a sorozat.)

Úgyhogy most is lehet mivel játszani, de biztos, hogy van a polcunkon, Steam-fiókunkon, esetleg a PlayStation Networkös fiókunkon pár olyan alkotás, ami már hónapok óta ott ül elindítatlanul. A lemaradást most be lehet pótolni.

Forrás: PCGamer, PCGamer, PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu