Resident Evil 8: Village: PlayStation VR-támogatás is lesz?

A Capcom folytatná a Resident Evil 7: Biohazarddal megkezdett hagyományait.

A VGC (akik szerint a Capcom az M-Two-val összehoz egy Resident Evil 4 Remake-et) arról tudósít, hogy a Resident Evil 8, ami a pletykák szerint Village alcímmel érkezik, több ponton is követni fogja azt, amit a Resident Evil 7: Biohazard elkezdett három éve.

Itt nem arra gondolunk, hogy az RE Engine-t fogja használni a következő felvonás (az magától értetődik: a Capcom mostanában mindegyik nagyobb projektjében ezt veti be), és nem is arra, hogy a RE7 főszereplője, Ethan Winters lesz ismét a főhősünk. Arra viszont igen, hogy ismételten belső nézetet fog alkalmazni a játék, így a Resident Evil 2 Remake és a Resident Evil 3 Remake után visszatérünk a vállak mögül „belülre”. Chris Redfield is felbukkan, a helyszín egy európai falu lesz, és egy boszorkányszerű ellenfél fog követni minket, ami bogarakká bomlik szét a legyőzés esetén…

Aztán azt is megerősíti a site, hogy a Resident Evil 8: Village cross-gen játék lesz, így a PC mellett a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X négyes megkapja majd a játékot, ami a pletykák szerint 2021-ben fog érkezni, nagy eséllyel az év első negyedévében, ugyanis mostanában a Resident Evilnek bejött ez az időszak. Viszont még hozzáadhatjuk a PlayStation VR-t is – tehát ahogy a Resident Evil 7: Biohazardnál, úgy itt is támogatni fogja a Capcom játéka a Sony technikailag egyre inkább elavuló, de az eladások tekintetében éllovas virtuális valóság-headsetét. (És ha a történelem megismétli önmagát, akkor a PlayStation VR itt is egy évig exkluzivitást kaphat, mielőtt a VR-mód kiterjedhetne a PC-s riválisokra, pl. Oculus Rift, HTC Vive, Valve Index.)

Ezzel a VGC konkrétan megerősítette több, saját forrásából azt, amit AestheticGamer korábban említett (és akkor arról biztosan írtunk mi is). Szóval a Capcom jövőre ellőheti a nyolcas Resident Evilt, miközben az M-Two egy évvel utána már a Resident Evil 4 felújításával jelentkezik.

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu