Új szivárgás az idei Assassin’s Creedről?

Idén (vagy legalábbis a hó elején elkezdődött üzleti évben…) biztosan lesz új Assassin’s Creed – erről valaki ismét szivárogtatott.

A Twitteren látható egy poszt egy olyan személytől, akit egy francia weboldal, a JVL hitelesnek tekint. Ő listázva írta, hogy mit is tud a következő Assassin’s Creedről, de mi azért összehegesztjük a mondanivalóját. A játék viking tematikával fog rendelkezni, viszont az alcíme nem Kingdom lesz, és az sem biztos, hogy Ragnarok néven fut majd az idei felvonás.

A rejtett penge vissza fog térni (úgyhogy mindig lesz nálunk egy fegyver az önvédelemre, vagy az ellenfeleink csendes kivégzésére. Pajzsunk is lesz, így legalább ezzel képesek leszünk védekezni. A főszereplő elvileg egy hölgy lesz, de a Ubisoft állítólag lehetőséget ad, hogy egy férfi karaktert is irányíthassunk. A neve nem lesz Jora (korábban voltak ezzel kapcsolatos pletykák…).

Helyszín tekintetében nem kizárólag Skandináviára fog koncentrálni a 2020-as Assassin’s Creed, ami még inkább RPG-sedni fog, ha az előző résszel, az Assassin’s Creed: Odyssey-vel hasonlítjuk össze. Nagy újítás lesz az, hogy természetfeletti elemekre is számíthatunk – ezek az első civilizációhoz lesznek köthetőek. (Az elvileg a sumér társadalom, de itt azért még kérdéses, hogy pontosan mi várhat ránk.) Ami viszont nem lesz: co-op. Ezúttal egyedül kell útra kelnünk, így nincsen kooperatív játékmenetre mód.

A Ubisoft a koronavírus-világjárvány ellenére is azt tervezi, hogy az Assassin’s Creed az idei év végén vissza fog térni, és akkor nagyon helyesen arra gondolhatunk, hogy cross-gen alkotásról lesz szó, azaz a PlayStation 4, Xbox One, PC trió mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is elérhető lesz a franciák nagy dobása.

Ezek nem hivatalos részletek, ezt azért gyorsan hozzátennénk. Mivel a Ubisoft nagy eséllyel az E3-on jelentette volna hivatalosan be a játékot, lehetséges, hogy június környékén (pl. az IGN Summer of Gaming E3-helyettesítő online műsorában) hallani fogunk még az északi kalandozásról.

Forrás: JVL

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu