További ingyenes játékok az otthon maradásért

A fejlesztők és kiadók folytatják a jó egy hónapja elindult kezdeményezést: minél több ingyenes játékot ajánlanak, annál tovább maradhatunk otthon.

Az első ingyenes játék, ami tegnap este óta ingyenes, egészen május tizedikéig adható hozzá profilunkhoz. Ezúttal nem csak egy PC-s ingyenes címről van szó, ugyanis a Bandai Namco bejelentése szerint PlayStation 4-en és Xbox One-on is ingyenessé tették a Pac-Man Championship Edition 2-t, nem csak Steamen. Ez a játék egy klasszikus modernizált átgondolása, de nem vitték túlzásba, így a ’80-as évek maradandó figurája 2020-ban is épp olyan szórakoztató, mint régen. A kiadó közleményét nem fordítjuk le, hanem csak annyit mondunk, hogy érdemes a PlayStation Store-ra, a Microsoft Store-ra, vagy a Steamre felugrani – kár, hogy a Nintendo Switch kimaradt, de a három platform így is nagyon jó arány a négyből. Az akció lejárta után is a miénk marad a játék!

Az Epic Games Store-on jelenleg csak egy játék ingyenes, de az egy is több a semminél. A For the King a körökre osztott harcokat kombinálja a roguelike elemekkel, így sosem lesz ugyanolyan két végigjátszás, mivel a pályák, küldetések és események is procedurálisan generált tartalmak (pl. ilyen a No Man’s Sky is). Egyedül vagy online co-opban is játszható.

Már most tudjuk, hogy a jövő héten (április 30-ától) a Frictional Games klasszikusa, az Amnesia: The Dark Descent (egy belső nézetes túlélő horror 2010-ből – rohan az idő), illetve egy akció-kaland RPG, a Crashlands vár ránk. Utóbbiban egy űrkamionosként egy földönkívüli bolygón ragadunk, és beleesünk egy világmeghódító tervbe – ezt pedig nekünk kellene megállítani. (Az Amnesiát már szinte mindenhol utánunk vágták legalább egyszer. Csak idő kérdése volt az Epic Games Store.)

Úgyhogy most is vannak játékok, és bár kint egyre inkább a nyár felé fordul az időjárás (igaz, néhéol még lehűl a levegő, főleg reggel), azért még mindig jobb óvatosnak lenni. Jobb védekezni, mint lebetegedni.

Forrás: Gematsu, VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu