Final Fantasy VII Remake Part 2: fegyverek a digitális művészeti könyvben?

A Final Fantasy VII Remake első részének Digital Deluxe változata mellé járó digitális művészeti könyv pár fegyvert talán már most is előre megmutat.

Ne tagadjuk: a Final Fantasy VII Remake messze nem fedi le a teljes történetet, így ezért joggal mondtuk már korábban is, hogy ez csak az első rész, így az április 10-én PlayStation 4-re megjelent Square Enix-játék csak egy kisebb szelete az 1997-es eredeti sztorijának. A Redditen viszont már most megy a diskurzus arról, amit az első rész digitális művészeti könyve tartalmaz, és innentől egyszerűen nem tudunk spoilermentesen beszélni a témáról, úgyhogy itt előre mondjuk, hogy a következő bekezdést csak saját felelősségre…

Cloud fegyverei között a képeken megtalálhatjuk a Rune Blade-et, illetve az Organicsot – az utóbbit a játék közepe tájékán használhatjuk a történet főhősével. A többit is könnyen fel lehetne fedezni, de azért nem kellene minden poént lelőnünk, úgyhogy jöjjön négy kép, amin lenn fel lehet fedezni Tifa és Barret „kínálatát”.

A Square Enix emellett bejelentette, hogy a Final Fantasy VII Remake boltokba kiszállított lemezeiből és a digitális értékesítésből mindössze három nap alatt (Európában és Ausztráliában több is lehet, mert itt a koronavírus miatt már korábban is meg lehetett kaparintani a játék lemezes kiadását, ugyanis a terjesztést elszúrták), tehát április 12-ével bezárólag összehoztak 3,5 milliót. A kiadó szerint a digitális eladások hihetetlenül jók, és továbbra is emelkednek.

Japánban is fantasztikus teljesítményt mutat Cloud történetének első felvonása – a Famitsu és a Gamer.ne.jp szerint csak az ázsiai szigetországban összehoztak a digitális és lemezes értékesítésből több mint egy milliót. A lemezes kiadásból 733 ezer példányt tettek az ottani boltok polcaira, és ebből 702853-at el is adtak az első három napban, így a digitális eladásokból is legalább 267 ezret összehozott a PlayStation Store-on a Square Enix.

Ez várható is volt, de egy évig csak PlayStation 4-en érhetjük el a játékot, úgyhogy addig talán a tíz millió eladást is összehozza.

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu