Pistol Whip: bullet hell PlayStation VR-on is [VIDEO]

Nemsokára egy újabb virtuális valóság-platformon ereszthetünk ki pár tárat.

A Pistol Whip, a Cloudhead Games játéka eddig PC-n volt csak elérhető november óta (Steam, Viveport, Oculus Quest), de a fejlesztők bejelentették a PlayStation Blogon, hogy egy újabb VR-headsetre is áthozzák a Pistol Whipet, így a PlayStation VR-osok sem maradnak ki a mókából.

A Pistol Whip egy ritmusérzéket is igénylő, belső nézetes shooter, amiben egy filmszerű bullet hellre kell felkészülni. Ez a kifejezés azt takarja, hogy oltári sok lövedék tart mifelénk, és sok szerencsét mindegyik kikerüléséhez. Emellé a hivatalos jellemzés szerint egy nyaktörő soundtrack is jár, és aki a lenti videóból a John Wickre vagy az Equilibriumra (magyarul alcíme is van, így Equilibrium – Gyilkos nyugalomként jött ki hazánkban a film) gondol, jól teszi: ez a játék inspirálta a Pistol Whipet, amiben teljes szabadságunk van a lövöldözésre, a közelharcra és a célpontoktól való eloldalazásra, és a mindezt a saját ritmusunkban tehetjük.

Ezzel pedig egy teljesen új fajta ritmusjátékot kapunk, ami remekül párosítja az FPS-ek által biztosított adrenalinlöketet a zenei játékokból ismerős lendülettel – a végeredmény így filmszerű erőszak lesz, amit visszanézni öröm. Akiknek a vérében van a ritmus, és elkapják a fonalat is, akár a világ legjobb játékosainak ranglétrájára is feljuthat. A kézzel gyúrt jelenetek (bankrablás, androidok fellázadása) mindent úgy terveztek meg, hogy a zenét hagyták a középpontban. És ha ez nem elég, akkor a játékmenetben több módosítót is használhatunk – ha egy pisztoly nem elég, akkor duplázzuk meg az ólmot azzal, hogy kettővel osztjuk az észt és a töltényeket. A Kannibalen Records több művésze is (Apashe, HVDES, Black Tiger Sex Machine többek között…) hozzájárult a soundtrackhez. A játékot a megjelenés után is támogatni fogják (új jelenetek, modok, fegyvertestreszabás…).

A Pistol Whip valamikor a nyár folyamán érkezik a PlayStation VR-ra. Mostanában a koronavírus miatt mindenki csak annyit mond, hogy nyár.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu