Call of Duty: Warzone: next-gen verzió is lesz belőle

Az Infinity Wardtól Taylor Kurosaki több dolgot is elárult a rövid úton sikert arató free-to-play Call of Duty battle royale játékról.

Kurosakit érdekes módon egy francia sajtóorgánum, név szerint a GamerGen interjúvolta meg. Itt például azt mondta, hogy az Infinity Ward hosszabb távra tervezi a Call of Duty: Warzone támogatását, és emiatt lesz egy PlayStation 5 és egy Xbox Series X port is – ő legalábbis biztos benne, de vehetjük lényegében hivatalosnak is: az Activision Blizzard egyszerűen nem fogja kihagyni a next-gen kiadást. (És mivel a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare is ugyanarra a technológiára épül – azonos Battle Pass, fegyverek, tárgyak, felszerelés… -, talán ebből is lehet egy PS5/XSX átirat is…)

A Call of Duty: Warzone hamarosan megkapja a Duos módot is, hogy a battle royale-ban két fős csapatban is játszhassunk. Amos Hodge, a Raven Software kreatív rendezője (a „hollók” is dolgoztak a játékon) elárulta, hogy még bugos így a játék, így ezt a lehetőséget nem akarják elsietni, és szerinte az időzítés is igencsak fontos – akkor akarja majd kiadni a Duos-t, ha a játékosok érdeklődnek az új tartalmak iránt, miközben a már elérhető tartalmakra is építkeznek a fejlesztők. (A Trios, a három fős csapatosdi, többször is kivették a negatív visszajelzések miatt. Amúgy a gyakori frissítések miatt eléggé nagy lett a játék. Ha megvan a Call of Duty: Modern Warfare, akkor legalább 180 GB hely kell összesen, és a PlayStation 4/Xbox One duón még több…)

Kurosaki még azt is mondta, hogy a Warzone össze fogja kötni a Call of Duty al-franchise-ait is (Modern Warfare, Black Ops…). Ez pedig úgy hangzik mintha arra utalna a fejlesztő, hogy a 2020-as, állítólag vietnámi helyszínű Call of Duty-ra építhet a Warzone későbbi frissítései. Szerinte izgalmas, hogy ezek az alágazatok váltakoznak a Call of Duty-ban, de eközben a Warzone konstans, állandó szereplő lesz.

Az idei Call of Duty-t valószínűleg egy hónapon belül be is jelenti majd az Activision Blizzard. A Treyarch fejleszti ezt többnyire, miután a Sledgehammer (2014 – Advanced Warfare, 2017 – WWII) és a Raven nem nagyon jutott zöld ágra a fejlesztés során. Nagy eséllyel cross-gen cím lesz, így a PlayStation 5, Xbox Series X, PC hármas mellett PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszhatjuk majd.

Forrás: GameSpot, GameSpot, GameSpot

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu