SteamDolls: Order of Chaos: Metroidvania steampunk körettel… és Snake hangjával [VIDEO]

A Top Hat Studios egy izgalmas projektet karolt fel a francia és belga székhelyű The Shady Gentlementől, de a fejlesztők nevével ellentétben nem gyanús alakok alkotásáról van szó.

Szóval a „cilinderes” cég elvileg 2021-ben akarja kiadni a SteamDolls: Order of Chaost, amihez a The Shady Gentlemen (innentől rövidítünk TSG-re) valamennyi pénzt fog kérni a Kickstarteren, ugyanis már felállítottak egy kampányt játéknak, de ez „hamarosan” el is indul majd. Még nem tudjuk, hogy mikor. Addig is van egy koncepciós demó a Steamen, amit még novemberben adtak ki.

A játék Steam-oldala szerint ez egy olyan Metroidvania lesz, amit a steampunk stílus ihletett, és lesz benne egy kiadós adag brutalitás is (ezt főleg a gyanútlan őrök fogják megtapasztalni). A célunk egy összeesküvés mögötti igazság felfedezése, de ez alapjaiban megrengetheti majd a világot. Az akció, felfedezés, lopakodás és vér négyesére építő SteamDolls: Order of Chaost a Castlevania, a Hollow Knight, a Dead Cells, vagy a Bloodborne inspirálta.

Egy két dimenziós, gyors tempójú játékmenetre érdemes felkészülnünk egy olyan városban, amiben elég könnyen felfedezhetünk. Aki sokat nyúzta a Metal Gear Solidot, biztosan fel fogja ismerni Dayid Haytert – a Metal Gear Solid V előtt ugyanis ő volt Snake hangja! Itt is a főszereplőnek kölcsönzi a hangját – The Whisper (szó szerint kb. úgy lehetne fordítani, hogy A Suttogás, de az továbbra is furán hangzik…) egy anarchista tolvaj lesz. A trailer szerint még van mit dolgozni az animáción.

Lesznek kézzel rajzolt jelenetek is a történetmesélő szekciók során. Pár partnerünk is akadhat – hármat neveztek meg eddig: egy istennő a természetből, egy gazdag halhatatlan, aki meg akar végre halni, és egy kitűnő célzással rendelkező pisztolyforgató hölgy. Az ellenfeleink között pedig lesznek „hagyományos”, közönséges talpnyalók és olyan mutáns lények is, amiket egy biomechanikus vírus átváltoztatott.

A SteamDolls: Order of Chaos valamikor 2021-ben fog jönni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re. De miért hasonlít The Whisper Deathstroke-ra…? A TSG-nek lenne mit megmagyaráznia…

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu