Milliomos a Nioh 2, érkeznek a DLC-k

A Team Ninja „japán Souls-klónja”, a Nioh 2 is egészen korrekt mértékben fogy – ez ünnepli a Koei Tecmo (a kiadó).

A kiadó és a fejlesztő stúdió a Twitteren közölte, hogy a március 13-án, tehát kb. két hónapja PlayStation 4-re megjelent Nioh 2-ből már több mint egy millió egységet értékesítettek. Ezért megjelent az 1.09-es frissítés a játékhoz, ami többek között új küldetéseket, a fotó módot, egy új Guardian Spiritet is magával hoz. De nem is ezen van a nagy hangsúly, hanem a játék további tartalmi bővítésén.

A PlayStation Blogon elárulta a Team Ninja és a Koei Tecmo, hogy három „méretes és menő” DLC-t terveznek a következő néhány hónap során, hogy továbbra is kihívásokat biztosítanak számunkra. Az új történetszálak mellett a páncélzatból, a képességekből és a fegyverekből is lesz új, ami a meghatározott testtartásokon kívül módosítani fogják a képességeink teljesítményét. Új nehézségi szintek és játék végi (end-game) tartalmak is jönnek, amik megnövelik a kampány méretét, és ezzel a nyáron még tovább tarthat a Nioh 2 végigjátszása (mindegy, hogy első vagy sokadik alkalommal tesszük azt). Az első nagy DLC neve The Tengu’s Disciple lesz, és ez július 30-án fog megjelenni.

A srácok a következő DLC-kről biztosítottak néhány részletet és történetbeli összefüggést is. A Heian-korszak végén, Yashimánál volt egy nagy harc. A főhősünk – aki épp arrafelé tartózkodik – egy oltárt talál, amin egy rejtélyes fúvós hangszert talál, a Sohayamarut. Ezt megvizsgálja, és azt látja, hogy fényesen világít, és a Yokai-ok árnyéka is így látható emiatt a háttérben. Ha valahol harcok folynak, a Sohayamarut a háborúba magával hordozó hősök visszaállíthatják a békét a legenda szerint. (Ebből pedig gyorsan ki lehet találni: a harc Yashimánál 1185. március 22-én történt a Minamoto és a Taira klán között. Az előbbiek nyertek Minamoto no Yoshitsune vezényletével. Ő amúgy az egyik legnagyobb, legsikeresebb harcos volt a késői Heian és a korai Kamakura-korszakban, és az egyik legnépszerűbb szamuráj harcosként is ismerős lehet. További részleteket később fognak közölni a The Tengu’s Disciple-ről.

Szóval a Nioh 2 úgy tűnik, hogy visszamegy az időben az alapjátékhoz képest. Remek elképzelés.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu